Slovan si po vyše dvoch rokoch zahrá zápas s Košicami

Tréner Slovana Rostislav Čada a vpravo Martin Škoula.
Tréner Slovana Rostislav Čada a vpravo Martin Škoula. (Autor: TASR)
TASR|4. jún 2014 o 16:19

Slovan sa na úvod prípravy predstaví 6. augusta v Steel aréne. Pred KHL chce odohrať desať zápasov.

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava zamieria v rámci letnej prípravy na nový ročník KHL 2014/2015 aj na sústredenia do Bellinzony. Odohrať plánujú predbežne desať stretnutí prevažne s účastníkmi KHL.

Belasí sa v uplynulých sezónach zúčastnili na turnaji European Trophy, ktorý sa však toto leto nebude konať vzhľadom na projekt hokejovej Ligy majstrov.

Na úvod v Košiciach

Slovan sa na úvod prípravy predstaví 6. augusta v Košiciach.

Od pondelka 2. júna sú na tento zápas v predpredaji lístky za 3 a 5 eur v sieti Ticketportal aj v pokladniciach Steel arény, informuje hockeyslovakia.sk.

Domáci držitelia permanentiek, ktorí si ich kúpia do konca júna, majú vstup na zápas zdarma. Posledný vzájomný zápas odohrali obaja súperi vo finále sezóny 2011/2012.

Pôjdu do Švajčiarska

Už o dva dni neskôr odohrá na domácom ľade duel proti Amuru Chabarovsk, do ktorého prestúpilo nedávno trio Slovákov Haščák, Špirko a spolu s nimi aj člen bratislavského tímu Miklík.

Prvý prípravný kemp v zahraničí čaká zverencov Rostislava Čadu od 13. augusta, pripravovať sa budú vo švajčiarskej Bellinzone.

V rámci neho sa stretnú s Viťazom Podolsk, HC Lugano a CSKA Moskva. Na ďalšie duely by mali nastúpiť ešte proti Metallurgu Novokuzneck, Dinamu Minsk a Komete Brno.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan si po vyše dvoch rokoch zahrá zápas s Košicami