Slovan má veľký záujem o Šatana

Miro Šatan v drese Slovana počas minulej sezóny.
Miro Šatan v drese Slovana počas minulej sezóny. (Autor: TASR)
SITA|5. aug 2011 o 12:25

Topoľčiansky odchovanec je momentálne bez kontraktu a podľa slov jeho agenta by rád ročník začal rovnako ako vlani v drese Slovana.

BRATISLAVA. Hokejový Slovan Bratislava má záujem angažovať na sezónu 2011/12 Miroslava Šatana.

Topoľčiansky odchovanec je momentálne bez kontraktu a podľa slov jeho agenta by rád ročník začal rovnako ako vlani v drese Slovana.

"Miro je ikonou nášho klubu, ambícií získať jeho služby aj pre budúcu sezónu sme sa nikdy nevzdali,“ povedal generálny manažér HC Slovan Maroš Krajči.

Šatan je momentálne v zámorí, podľa vyjadrenia M. Krajčiho s ním Slovan bude priamo rokovať bezprostredne po jeho návrate domov.

Tridsaťšesťročný hokejista v poslednom ročníku odišiel zo Slovana Bratislava do tímu OHK Dinamo. V moskovskom klube však pre zlomeninu ruky odohral len 6 stretnutí, v ktorých nazbieral 3 body (1+2).

Po vyliečení stihol ešte dva zápasy play-off. Tentoraz by ho však v Slovane chceli udržať celú sezónu. Pred rokom podpisoval kontrakt od zápasu k zápasu.

"Sme pripravení Mirovi predostrieť takú ponuku, aby sme s ním mohli rátať minimálne do konca sezóny 2011/2012,“ zdôraznil generálny manažér belasých Maroš Krajči.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov