Scolari pochválil Deca za jeho chyby v zápase s Českom

SITA|12. jún 2008 o 11:31

ŽENEVA 12. júna (SITA, AP) - Aj keď najväčšiu pozornosť na prebiehajúcich majstrovstvách Európy vo futbale v súvislosti s Portugalskom púta pochopiteľne Cristiano Ronaldo, v stredajšom dueli 2. kola skupinovej ...

ŽENEVA 12. júna (SITA, AP) - Aj keď najväčšiu pozornosť na prebiehajúcich majstrovstvách Európy vo futbale v súvislosti s Portugalskom púta pochopiteľne Cristiano Ronaldo, v stredajšom dueli 2. kola skupinovej fázy proti Česku (3:1) sa vo veľmi dobrom svetle predviedol špílmacher FC Barcelona Deco. Tridsaťročný stredopoliar pôvodom z Brazílie zaznamenal už v 8. min prvý gól stretnutia, pre neho to bol 4. úspešný zásah v 55. štarte v reprezentačnom drese Portugalska. "Deco odohral za národný tím už niekoľko fantastických duelov. Momentálne je v excelentnej fyzickej kondícii, nikto sa na trávniku tak nesnaží ako on. Možno robí aj chyby, ale to len preto, lebo toho aj veľa vytvorí. Dúfam, že aj naďalej bude pokračovať v robení takých chýb ako dnes, pretože potom to budú z jeho strany excelentné výkony," pochválil svojho zverenca tréner mužstva z Iberského polostrova, Brazílčan Luiz Felipe Scolari.

"Osobne ma veľmi tešia moje výkony. Cítim sa veľmi dobre a myslím si, že reprezentácii pomáham presne tam, kde treba," pochvaľoval si víťaz Ligy majstrov v sezóne 2003/04 v drese FC Porto.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Scolari pochválil Deca za jeho chyby v zápase s Českom