Šampiónska cena kráľovnej matky pre Master Mindeda

SITA|13. mar 2008 o 16:33

CHELTENHAM 13. marca (SITA, AP) - Päťročný žrebec Master Minded zvíťazil s náskokom 19 dĺžok pred obhajcom vlaňajšieho víťazstva a najväčším favoritom Voy Por Ustedesom v jednom z dvoch vrcholov štvrtkového ...

CHELTENHAM 13. marca (SITA, AP) - Päťročný žrebec Master Minded zvíťazil s náskokom 19 dĺžok pred obhajcom vlaňajšieho víťazstva a najväčším favoritom Voy Por Ustedesom v jednom z dvoch vrcholov štvrtkového programu cheltenhamského prekážkarského festivalu Šampiónskej cene kráľovnej matky (steeplechase, Gd-1, 3200 m, pre 5-ročné a staršie kone, dotácia 310 000 libier). Dostihy, ktoré sa mali pôvodne konať v stredu, ale pre prudký vietor ich odložili na štvrtok, sa v závere zmenili na jasnú záležitosť zverenca Paula Nichollsa v sedle s džokejom Rubym Walshom. Voy Por Ustedes finišoval o ďalších 16 dĺžok pred tretím Fair Alongom.

Medzi 10 položkami štvrtkového programu Festival National Hunt figurujú z významných dostihov ešte Svetové prútenky (prútené prekážky, Gd-1, 4800 m, pre 4-ročné a staršie kone, dotácia 250 000 libier, 16.15 h SEČ).


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Šampiónska cena kráľovnej matky pre Master Mindeda