Radoslav Augustín ide na ročné hosťovanie do Prešova

SITA|9. feb 2013 o 21:47

Kmeňový hráč Slovana Bratislava, ktorý naposledy hosťoval v Banskej Bystrici, si bude obliekať dres 1. FC Tatran Prešov.

PREŠOV. Slovenský corgoňligový klub 1. FC Tatran Prešov angažoval do svojich radov Radoslava Augustína, ktorý si naposledy obliekal dres Dukly Banská Bystrica.

"Augustín podpísal v Tatrane ročné hosťovanie zo Slovana Bratislava, ktorého je kmeňovým hráčom," informovala oficiálna internetová stránka prešovského klubu na margo príchodu 26-ročného stredopoliara (nar. 5. 1. 1987).

Rodák z Bratislavy, ktorý pôsobil v tamojšom Interi, ďalej v Senci, českom tíme Bohemians 1905, Petržalke, Slovane Bratislava a vlani hosťoval v spomenutej Banskej Bystrici, odohral za Tatran Prešov celý sobotňajší prípravný duel proti poľskému mužstvu Nowy Sacz (2:1).

V tíme 1. FC Tatran je v týchto dňoch na skúške aj nigérijský útočník Peter Nworah. Dvadsaťdvaročný 190 cm vysoký zakončovateľ (nar. 15. 12. 1990) mal v sobotňajšom prvom zápasovom vystúpení v prešovskom drese podľa klubového webu tri sľubné príležitosti, ale neskóroval.

"Videli sme nového hráča, ktorého sme potrebovali vyskúšať. Myslím si, že nesklamal a predviedol dobré veci," citovala internetová stránka Tatrana slová jedného z prešovských trénerov Mareka Fabuľu na margo Nworaha, ktorý hral doteraz v nižšej španielskej súťaži za Atlético Baleares.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Radoslav Augustín ide na ročné hosťovanie do Prešova