Prvé víťazstvo Sloveniek v Rotterdame

Sportnet|14. okt 2005 o 00:00

Holandsko B - SR 23:35 (11:18)Rotterdam (TASR) - Slovenské hádzanárky sa na medzištátnom Holandskom turnaji v Rotterdame vo štvrtok dočkali

Holandsko B - SR 23:35 (11:18)

Rotterdam (TASR) - Slovenské hádzanárky sa na medzištátnom Holandskom turnaji v Rotterdame vo štvrtok dočkali víťazstva a po dvoch prehrách s Islandom a domácim áčkom si po triumfe 35:23 nad holandskou rezervou pripísali do tabuľky prvé dva body. Na tradičnom podujatí, ktoré v minulých rokoch nieslo meno Lucardi Cup, ešte zverenky trénera Tomáša Kuťku čaká v piatok (18.30) súboj s Rumunskom a v sobotu (18.30) zakončia účinkovanie na turnaji s veľkými rivalkami z bývalej federácie - Češkami.

"Napriek tomu, že sme hrali s najslabším kolektívom na turnaji, bolo vidieť, že už sme spolu strávili dva dni. Naša hra pôsobila kompaktným a uceleným dojmom a už sa na to dalo aj pozerať. Dali sme priestor aj tým hráčkam, ktoré v predchádzajúcich zápasoch hrali menej, naopak napríklad Uhrákovú sme nechali pred zajtrajším ťažkým zápasom s Rumunskom odpočívať," zhodnotil slovenský kouč.

Najviac gólov Holandska B: Karstenová 7. Zostava a góly SR: Sůkalová, Krajcárová, Končeková - Tobiášová 3, Caltíková 5, Školková 6/1, Mravíková 4, Stuparičová 3, Hajíčková 2, Oborilová 5/3, Fábryová 4, Halásová 3. Vylúčenia: 6:4, 7m hody: 4/2 - 5/4, rozhodovali: Van Dijková, Holierhoeková (obe Hol.), 200 divákov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prvé víťazstvo Sloveniek v Rotterdame