Prešov má Myjave čo vracať

Sportnet|29. nov 2013 o 00:00

Posledný zápas, ktorý volejbalisti VK Mirad PU Prešov doma odohrali proti VK Spartak Komárno, sa herne príliš nevydaril.

PREŠOV. Posledný zápas, ktorý volejbalisti VK Mirad PU Prešov doma odohrali proti VK Spartak Komárno, sa aj napriek výhre 3:2 herne príliš nevydaril.

Je však pravdou, že narazili na zdatného protivníka. Od pondelka sa tvrdo pripravujú na duel s ďalšími spartakovcami, tentoraz z Myjavy.

Zápas v Myjave sa bude dohrávať v nedeľu, Prešov ním začína trojkombináciu zápasov s mužstvami z vyšších priečok tabuľky.

„V priamych súbojoch s najsilnejšími by sme radi potvrdili dobré výsledky z posledného obdobia a obhájili súčasné postavenie,“ zdôrazňuje tréner Prešova Ľuboslav Šalata.

„Náš najbližší súper Myjava je jediné družstvo, ktoré nám v doterajšom priebehu súťaže uštedrilo porážku v pomere 3:0 v domácom prostredí. V tomto zápase sme nepodali optimálny výkon a boli sme až príliš opatrní. Radi by sme v nastávajúcom zápolení využili poučenie z chýb v predchádzajúcom zápase a súperovi porážku vrátili. Cestu ako Myjavu zdolať nám ukázala Prievidza v poslednom kole, jej hráči výborne útočili a servovali. Dosiahli tak trochu prekvapujúce víťazstvo 3:1 a ukázali ostatným tímom, že aj hráči Myjavy sú schopní prehrať, ak sa dostanú pod tlak.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prešov má Myjave čo vracať