Prešov hrá dnes doma s Modrou

Sportnet|11. máj 2013 o 00:00

Štvrtý zápas v rade na domácej palubovke čaká úradujúceho slovenského majstra. Prešovskí hádzanári privítajú nováčika extraligy z Modry.



PREŠOV. Tatran Prešov tri predošlé domáce duely zvládol. S Hlohovcom sa síce potrápil, ale napokon podľa očakávania doviedol zápas do víťazného konca. Ďalšie boli už jasnou záležitosťou Prešovčanov.

Bratislavských policajtov rozstrieľali zverenci trénera Romana Lamača po výsledku 44:26. Ešte väčšia gólová úroda sa ale zrodila v nasledujúcom extraligovom dueli v TATRAN handball aréne.

Prešov v nej zaťažil konto HC winLand Michalovce päťdesiatimi tromi gólmi, pričom inkasoval tridsaťosemkrát. S ŠKP i s HC winLand sa na ihrisko dostali prakticky všetci na zápas nominovaní hráči.

Hľadisko ani v jednom z nich síce nepraskalo vo švíkoch, ale tí fanúšikovia, ktorí merali cestu do domovského stánku prešovských hádzanárov, iste neľutovali. Videli celý rad pohľadných akcií a množstvo gólov na ich konci.

Podobný scenár možno predpokladať aj v dnešnom stretnutí osemnásobného slovenského šampióna s extraligovým nováčikom z Modry. Rola favorita v ňom je jasne daná.

Tatran sa v predchádzajúcom zápase s týmto súperom v Modre nemaznal. Domov sa vracal s výhrou 37:17.

Prešovčania si vážia každého súpera, no gólový apetít majú pri všetkej úcte aj dnes. Ako nám okrem iného po východniarskom derby s Michalovcami povedal autor deviatich prešovských gólov v ňom, čiernohorský legionár Žarko Pejovič, aj s nováčikom vraj pôjdu domáci za čo najvyššou možnou gólovou métou. Stretnutie sa začne o 18. hodine.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prešov hrá dnes doma s Modrou