Polčas viedli Krompachy, ale zápas vyhrali Novovešťania

Sportnet|31. okt 2005 o 00:00

Krompachy - Šlágrom tretej ligy bolo v nedeľu dlho očakávané spišské derby Krompachy - Spišská Nová Ves. Vyše tisíc divákov si nenechalo za ideálneho

jesenného počasia ujsť túto treťoligovú lahôdku. Z Krompách však odchádzali vysmiatí zverenci trénera Alexandra Nagyho.

"Domácich sme predčili väčšou túžbou po víťazstve. Začali sme veľmi dobre. Prvú veľkú šancu mal Kandráč, keď zahodil nemožné. Z nerozvážnosti v obrane sme zbytočne inkasovali gól. Cez polčas som v šatni zvýšil hlas a druhý polčas sme už jednoznačne dominovali na ihrisku my. Futbalový pánbožko stál na našej strane. Chcem chlapcom poďakovať za ich predvedený výkon," povedal po zápase tréner Alexander Nagy, ktorého sme spýtali aj na to, či jeho hráči mali pred derby "motivačný" stimul.

"Pred stretnutím v Krompachoch sme boli na menšom sústredení na Čingove. Áno, bola motivácia, ale nielen na Krompachy, ale aj na ďalší zápas v Sabinove. Po zbabranom stretnutí s V. Šarišom musíme nezberať stratené body," uviedol A. Nagy.

Kým kormidelník Spišskej Novej Vsi už môže pokojne spávať, jeho náprotivok Ľuboš Ontko neskrýval sklamanie, veď po prvom polčase viedli 1:0.

"Nezodpovednosťou celého mužstva sme prišli o víťazstvo. Hlavne záložná formácia hrala benevoletne, nechávala hosťom dostatok času na rozohrávku," skonštatoval hrajúci tréner Ľuboš Ontko.

Krompašania sú na jeseň známi tým, že viac sa im darí na súperových ihriskách, ako doma. Preto prehra so Spišskou Novou Vsou ich až tak mrzieť nemusí, alebo žeby?

"Prehra ma mrzí, veď to bolo derby. Novovešťania vyhrali síce šťastným druhým gólom, ale musím uznať, že v tomto zápase boli lepším mužstvom, s väčšou snahou po dobrom výsledku. Blahoželám im k víťazstvu a trom bodom," dodal Ľ. Ontko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Polčas viedli Krompachy, ale zápas vyhrali Novovešťania