Podľa M. Soviča majú tigri jednoznačný cieľ - víťazstvo! Na tému Petržalka, sa zasmial

Sportnet|26. okt 2002 o 00:00

Košice - Prvá futbalová liga pokračuje stretnutiami 14. kola, v ktorom sa v košickom Čermeli predstaví úradujúci majster zo Žiliny. Ťahák sám o sebe

pre divákov, aby prišli v hojnom počte na štadión povzbudiť hráčov 1. FC. Ďalším ťahákom by mohla byť ambícia kapitána tigrov Miroslava Soviča (na snímke v popredí): "Hotujem sa na hattrick," pohotovo zareagoval, keď sme sa ho spýtali, čím by pozval fanúšikov na štadión Lokomotívy.

"Myslím si, že diváci sa neprídu pozrieť len na majstra, ale budú zvedaví i na našu hru. My sme už dosť dlho nevyhrali a chystáme sa poraziť Žilinu," načrtol jasné kontúry predzápasového cieľa M. Sovič. Zrejme najväčším nepriateľom oboch mužstiev bude počasie a najmä terén. "Terén na Lokomotíve je dosť rozmočený, pršať má i cez víkend, takže trávnik bude asi strašidelný." Vyzerá to teda tak, že si reálne vyskúšate, na čom hrali kvalifikačný zápas Slováci s Anglickom... "Asi tak. Predpokladám, že terén bude presne v takom stave, ako bol na Tehelnom poli."

Včera oslávil meniny športový riaditeľ 1. FC Aurel Varga. Asi netreba dvakrát hádať, aký darček by mu jeho futbalisti najradšej pripravili. "Najlepším darčekom budú jednoznačne tri body. Víťazstvo je základ, ak ho ešte podložíme dobrou hrou, budeme ešte spokojnejší. Berieme hociaké víťazstvo, trebárs aj o gól." Za Žilinu nastúpi i bývalý hráč 1. FC Radoslav Zabavník. Pripravujete sa naň nejako špeciálne? "Nemáme dôvod sa naňho špeciálne pripravovať. Rado je kvalitný hráč, poctivý chlapec. V žilinskom drese je však veľa takýchto hráčov, preto si musíme dať pozor na každého. Žilina má dobré, bojovné mužstvo." Akým darčekom privítate Radoslava Zabavníka? "Darček? Neviem, možno sa mu pozrieme na achilovky," s úsmevom poznamenal M. Sovič.

V týchto dňoch sa v médiách objavila informácia, že vraj sa o M. Soviča záujíma Artmedia Petržalka. Keď sme nadhodili slovo Petržalka, kapitán tigrov len stroho poznamenal, že sa k tomu vôbec nebude vyjadrovať, lebo absolútne nemá k čomu a schuti sa zasmial.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Podľa M. Soviča majú tigri jednoznačný cieľ - víťazstvo! Na tému Petržalka, sa zasmial