Piešťany sa rozlúčili s Jánošom a Otčenášom

TASR|30. nov 2012 o 16:25

Extraligový hokejový nováčik ŠHK 37 Piešťany ukončil na základe vzájomnej dohody spoluprácu s útočníkmi Branislavom Jánošom a Ondrejom Otčenášom.

PIEŠŤANY. Ako informuje klubová stránka, obaja sa s tímom rozlúčili k poslednému novembrovému dňu.

"Obom hráčom by sme sa chceli poďakovať za ich účinkovanie v Piešťanoch v našom premiérovom účinkovaní v najvyššej hokejovej súťaži na Slovensku Tipsport extralige. Braňovi Jánošovi samozrejme patrí vďaka aj v spojitosti s minuloročnou sezónou, kedy sa spolupodieľal na úspechu nášho klubu v I. hokejovej lige," povedal pre shk37piestany.sk prezident Jaroslav Lušňák.

Štyridsaťjedenročný veterán Jánoš nastúpil za Piešťany na 13 duelov a zaznamenal päť bodov. Vlani nazbieral v 42 zápasoch základnej časti 40 bodov (15+25) a v play off pridal 11 v 14 stretnutiach. Počas bohatej kariéry obliekal aj dresy Dukly Trenčín, Slovana Bratislava, Banskej Bystrice a zahrali si aj v českých, nemeckých a švédskych kluboch ako aj slovenskej reprezentácii.

Dvadsapäťročný Otčenáš prišiel do ŠHK 37 zo Zvolena, kde pôsobil uplynulé tri sezóny. V prebiehajúcom ročníku odohral 23 zápasov, v ktorých strelil štyri góly a pridal tri asistencie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Piešťany sa rozlúčili s Jánošom a Otčenášom