Omsk potvrdil na Spiši svoje kvality

Vlci o udržanie. Základná časť pre Vlkov na domácom ľade skončila.
Vlci o udržanie. Základná časť pre Vlkov na domácom ľade skončila. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|5. mar 2012 o 00:00

Tatranskí Vlci povzbudení víťazstvom nad sibírskymi Snajpermi nestačili na Omsk.



SP. NOVÁ VES. Stretnutie s najlepším mužstvom súťaže z Omska bol pre Vlkov posledným v základnej časti na domácom ľade. Čakajú ich ešte dva zápasy v Rige.

Konečne víťazstvo po dlhom čase pookrialo Tatranských Vlkov, ale v sobotu mali nesmierne ťažkého súpera z Omska.

Ten svoje kvality potvrdzoval od prvých minút, preto bolo otázne, prečo hlavný rozhodca z toho urobil takú frašku. Boli fázy zápasu, kedy na domácej trestnej lavici už ani nebolo voľného miesta.

„Poznali sme silu súpera a možno preto sme začali s veľkým rešpektom. Nedodržali sme veci, ktoré sme si povedali pred zápasom. Keď už sme sa začínali nadychovať k náporu, inkasovali sme tretí gól. Ten gól akoby nás oblial vriacou vodou. Ale napriek tomu som rád, že sme dokázali hrať až do absolútneho konca hracieho času,“ povedal po prehre 1:4 s Omskom tréner Vlkov Róbert Pukalovič.

K výkonu rozhodcu sa nechcel vyjadrovať a len diplomaticky s úsmevom dodal: „Hráči sa cítili trochu ukrivdení výrokmi rozhodcov. Niektoré boli nepochopiteľné.“

Veľa vylúčení

Prehra s Omskom 1:4 nie je prihliadnuc na silu a kvalitu súpera až taká katastrofálna. Ak k tomu pripočítame aj čudné verdikty hlavného arbitra, Vlci v tomto súboji nesklamali. Škoda len, že gól v podaní Ondřeja Nedvěda prišiel až dve minúty pred koncom.

„Mali sme zbytočne veľa vylúčených hráčov. Hrať stále v oslabení bolo náročné a podpísalo sa to na priebehu stretnutia. Súper mal svoju kvalitu, no naša zbytočná nervozita a aj rešpekt nás obrali o lepší výsledok. A výkon rozhodcu? No v Rusku je to niekedy ešte horšie,“ uviedol autor jediného gólu Vlkov proti Omsku Ondřej Nedvěd.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Omsk potvrdil na Spiši svoje kvality