Odklad pre USA, Argentínu a Rumunsko

SITA|17. dec 2008 o 11:17

Organizujúca Medzinárodná tenisová federácia (ITF) zverejnila neúplný zoznam navrhovaných dejísk osemfinálového 1. kola svetovej skupiny 2009 Davisovho pohára.

LONDÝN. Organizujúca Medzinárodná tenisová federácia (ITF) zverejnila na internetovej stránke Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov zatiaľ neúplný zoznam navrhovaných dejísk duelov osemfinálového 1. kola svetovej skupiny 2009 spomenutej súťaže, ktoré sa uskutočnia 6. - 8. marca.

Odklad do stredy schválili Američanom, ktorí budú hostiť Švajčiarov aj s Rogerom Federerom, a Argentínčanom hrajúcim s Holanďanmi. Najneskôr 23. decembra oznámia základné údaje o stretnutí Rumunsko - Rusko.

Ako bolo známe už dávnejšie, obhajcovia "šalátovej misy" Španieli privítajú Srbov v jednom zo šlágrov programu v Benidorme pri Valencii, a to na antuke vonku. Česi si vybrali na hostenie Francúzov Ostravu.

Slovensko sa v rovnakom termíne predstaví v 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny DP v Taliansku, a to v Cagliari na Sardínii, čo agentúre SITA minulý štvrtok potvrdila Amanda Lanariová z tlačového oddelenia Talianskej tenisovej federácie (FIT). Všetky dejiská ešte musí schváliť ITF.

Zoznam dejísk stretnutí osemfinálového 1. kola Davisovho pohára 2009 tenisových reprezentačných družstiev mužov (hrá sa 6. - 8. marca):

Argentína - Holandsko: odklad oznámenia do 17. decembra

Česko - Francúzsko: Ostrava, ČEZ Arena, zatiaľ nešpecifikovaný typ tvrdého povrchu v hale

USA - Švajčiarsko: odklad oznámenia do 17. decembra

Chorvátsko - Čile: Poreč, Višenamjenska Sportska Dvorana Žatika, zatiaľ nešpecifikovaný typ povrchu v hale

Švédsko - Izrael: Malmö, Baltic Hall, zatiaľ nešpecifikovaný typ tvrdého povrchu v hale

Rumunsko - Rusko: odklad oznámenia do 23. decembra

Nemecko - Rakúsko: Garmisch-Partenkirchen, zatiaľ nešpecifikovaný typ povrchu v hale

Španielsko - Srbsko: Benidorm, Parque Temático Tierra Mítica, antuka vonku

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Odklad pre USA, Argentínu a Rumunsko