O lístky na medzištátnu hádzanú je veľký záujem

Sportnet|10. okt 2012 o 00:00

V Prešove sa 4. novembra 2013 uskutoční jeden z kvalifikačných zápasov slovenských hádzanárov o postup na ME 2014 s Maďarskom.

TATRAN handball aréna (THA) bude okrem medzinárodných hádzanárskych stretnutí čoskoro aj dejiskom medzištátnej hádzanej.

PREŠOV. Na stránkach našich novín sme už avizovali, že záujem o tento mimoriadne príťažlivý medzištátny duel je obrovský.

„Oficiálne kapacita THA je 4000 pohodlných miest na sedenie. V prípade potreby ju ale vieme zvýšiť na päťtisíc. Nuž a v prípade stretnutia Slovensko – Maďarsko po nej 4. novembra takmer s určitosťou siahneme,“ informuje manažér Tatrana Prešov Miroslav Šosták.

„Veľký záujem je aj z maďarskej strany. Slovenský zväz hádzanej (SZH) ako organizátor musí poskytnúť Maďarom vstupenky v počte desiatich percent z kapacity hľadiska haly. My sme garantovali kapacitu 5000 miest, takže po 500 lístkoch pre maďarských fanúšikov sa len tak zaprášilo. Určite aj ďalšie pôjdu na dračku. Predpredaj na SZH i v THA by mal začať 20. októbra. Dovtedy ale záujemcom o vstupenky na medzištátnu hádzanú v Prešove poskytneme viac konkrétnych informácií, hlavne kde a kedy bude možné si ich včas zadovážiť.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»O lístky na medzištátnu hádzanú je veľký záujem