Novák vytlačil Štrbáka z elitnej formácie výberu extraligy

Nitran Michal Novák (v modrom drese Nitry) sa snaží zastaviť Michala Hudeca z Banskej Bystrice.
Nitran Michal Novák (v modrom drese Nitry) sa snaží zastaviť Michala Hudeca z Banskej Bystrice. (Autor: TASR)
SITA|12. jan 2014 o 13:17

Rozhodlo o tom takmer 9000 hlasov fanúšikov, vďaka ktorým Michal Novák vytlačil do role čakateľa svojho bývalého spoluhráča a dlho vedúceho Martina Štrbáka z HC Košice.

BRATISLAVA. Opora HK Nitra Michal Novák bude prvým obrancom elitnej formácie výberu Tipsport extraligy v exhibičnom dueli proti slovenskému reprezentačnému hokejovému tímu (3. februára 2014 o 19.00 h v Bratislave).

Rozhodlo o tom takmer 9000 hlasov fanúšikov, vďaka ktorým Novák vytlačil do role čakateľa svojho bývalého spoluhráča a dlho vedúceho Martina Štrbáka z HC Košice.

Tretím obrancom bol Lukáš Bambúch z Banskej Bystrice.

Vyberú pravé krídlo

V ďalšom hlasovaní sa bude rozhodovať o pravom krídelníkovi. Priaznivci si budú môcť na stránke hokej.sk vybrať zo siedmich hokejistov - Gabriel Spilar, Richard Jenčík, Peter Sojčík (všetci Košice), Michal Chovan (Zvolen), Adam Lapšanský (Poprad), Ondrej Mikula (Trenčín), Václav Stupka (Piešťany).

Už skôr sa rozhodlo o tom, že brankárom bude Ján Lašák z Dukly Trenčín. Výber Tipsport extraligy bude viesť banskobystrický kouč Vladimír Országh, ktorý je zároveň asistentom Vladimíra Vůjtka pri reprezentačnom kormidle.

Zahrajú si aj hráči dvadsiatky

Országh nominuje aj dva útoky tímu. Štvrtú formáciu zložia z hráčov HK Orange 20. Exhibícia sa uskutoční krátko pred odchodom reprezentácie SR do Soči na zimné olympijské hry.

Úvodné buly hodia v bratislavskej Slovnaft Arene 3. februára o 19.00 h. Vstupenky v hodnote 10 eur sú už v predaji.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Novák vytlačil Štrbáka z elitnej formácie výberu extraligy