Nevesta Vorreiterová príde na zápas v svadobných šatách

Sportnet|23. sep 2005 o 00:00

Michalovce - Na zajtrajšom stretnutí tretieho kola spoločnej slovensko-českej súťaže hádzanárok (WHIL) medzi Iuventou Michalovce a Sokolom Bánovce

nad Bebravou sa divákom naskytne nevšedný pohľad na nevestu v svadobných šatách na palubovke. Dvadsaťdvaročná spojka domácich Veronika Vorreiterová sa totiž práve zajtra vydáva, kvôli čomu síce bude chýbať trénerovi Dušanovi Danišovi v zostave, no za to v hľadisku by chýbať nemala! Svoje spoluhráčky príde povzbudiť priamo z hostiny v neďalekej reštaurácii Zlatý Bažant, čo je od športovej haly čoby kameňom dohodil. "Nebol to môj nápad, aspoň počas vlastnej svadby som si chcela od hádzanej oddýchnuť. Ale presvedčil ma fotograf Ľudovít Főldy, ktorý mi neustále opakoval, že zábery z ihriska nebude mať určite žiadna nevesta, so smiechom vysvetlila Veronika Vorreiterová, ktorú po zajtrajšom sobáši s jej nastávajúcim Marekom budeme poznať už pod priezviskom Pajtášová.

Nevesta na hádzanárskom stretnutí nie je v slovenských končinách ničím výnimočným. Aj hádzanárska Šale Stanislava Sedláková sa vydávala práve v deň, keď Duslo v minulej sezóne súperilo v treťom finálovom zápase o majstra Slovenska. Veronika Vorreiterová sa vtedy prizerala ako členka porazeného družstva, v duchu však už rozmýšľala nad vlastnou svadbou. "Vtedy v máji som už vedela, že sa budeme v septembri brať, ale priznám sa, že nad podobnou návštevou spoluhráčok v svadobných šatách som nerozmýšľala. Je super, že mi to vyšlo proti relatívne slabým Bánovciam nad Bebravou. Som presvedčená, že si dievčatá poradia aj bezo mňa, doplnila odchovankyňa michalovskej hádzanej, ktorá by do športovej haly mala prísť počas prestávky zajtrajšieho stretnutia.

Ako sme sa dozvedeli, na svadobnú hostinu sú pozvané aj viaceré spoluhráčky, no ktovie prečo, tréner Daniš medzi svadobčanmi nefiguruje. Veronika Vorreiterová nám túto skutočnosť vysvetlila s úsmevom na perách. "Nie, nie je to kvôli porušovaniu životosprávy. Trénera som zavolala, príde však zrejme na chvíľu. Inak pozývala som aj bývalú spoluhráčku z Interu Bratislava Luciu Tobiášovú, ktorú však z Nemecka neuvoľnili. A taktiež mal prísť brat moderátorky Anety Paríškovej Adam, inak reportér Rádia OKEY, dodala Veronika Vorreiterová, ktorej aj v mene všetkých našich čitateľov a priaznivcov Iuventy želáme šťastnú plavbu životom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nevesta Vorreiterová príde na zápas v svadobných šatách