Nešťastné trináste kolo pre Tepličanov

(Autor: ilustračné – archív)
Jozef Petruška|3. nov 2015 o 00:00

Dôležitý piatoligový súboj Tepličky so Smižanmi mal všetko, čo k derby patrí, no domácim ostali len oči pre plač.



TEPLIČKA. Na nelichotivom poslednom mieste 5. ligy Podtatranskej boli pred trinástym kolom futbalisti Tepličky. Vo veľmi dôležitom súboji so Smižanmi bola trinástka pre nich nešťastným číslom.

Vylúčenie pomohlo hosťom

Od úvodného hvizdu ani jedno mužstvo nechcelo urobiť zbytočnú chybu. Hralo sa opatrne a Tepličania sa spoliehali na rýchle protiútoky. Smižany čakali na svoju príležitosť a naplno to rozbalili gólom v druhom polčase.

„Derby malo ten správny nádych bojovalo sa, oba celky chceli vyhrať, či už hráči, takisto to vrelo v diváckych táboroch,“ opísal zaujímavé stretnutie záložník OŠK Teplička Dominik Ondra, ktorý len ťažko hľadal príčiny prehry 1:3.

„Konkrétnu príčinu prehry ťažko hľadať, ale môžem povedať, že mužstvu hostí pomohlo vylúčenie nášho hráča ešte v prvom polčase po polhodine hry,“ dodal D. Ondra.

Treba ísť ďalej

Na posledný tím piatej ligy podtatranskej čaká ešte predohrávka prvého jarného kola. Tepličania majú v jeseni dobré a bojovné mužstvo, ktoré môže v nedeľu na ihrisku Popradu B len prekvapiť, prípadne sa odpútať z posledného miesta.

„Je ťažké rozprávať, čo treba robiť, čo sa má zmeniť. Treba ísť ďalej, absolvovať kvalitnú zimnú prípravu zvolať všetkých domácich hráčov, aby bol širší káder, väčšia rivalita a týmaj lepšie výkony,“ dodal Dominik Ondra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nešťastné trináste kolo pre Tepličanov