Nemec Lehmann sa vymočil pred plnými tribúnami

Jens Lehmann.
Jens Lehmann. (Autor: ČTK/AP)
Jozef Kotris|10. dec 2009 o 18:00

Futbalový brankár Stuttgartu Jens Lehmann si počas zápasu odskočil na malú potrebu. Zaplnené tribúny ho, zdá sa, netrápili.

BRATISLAVA. Také niečo sa nedeje ani na dedinskom futbale, ale v Lige majstrov je to niekedy nevyhnutné. To, čo urobil brankár Stuttgartu Jens Lehmann, pripomína malú potrebu cyklistov na Tour de France.

Ťažko povedať, či skúsený gólman nevydržal psychický tlak z duelu s rumunskou Unireou Urcizeni alebo nedodržal zaužívané zvyky a veľa sa v šatni napil, ale jednoducho potreboval ísť na toaletu. A keďže by to do kabín trvalo dlho, spravil malú potrebu tak rýchlo, že ani rozhodca to nepostrehol. Počas zápasu si odbehol za bránku, kde sa vymočil pri jednom z reklamných panelov, a hneď sa vrátil do bránky. Keďže si to nevšimli ani arbitri, hra pokračovala a Lehmann hneď musel čeliť strele súpera.

„Bol som nervózny ako nikdy predtým,“ úsečne povedal 40-ročný Lehmann. Viac sa o tom rozprávať nechcel. „Niekedy športovci nemajú inú možnosť,“ zasmial sa manažér Stuttgartu Horst Heldt.

Bývalý brankár reprezentácie má momentálne problémy s vedením klubu a pravdepodobne ho neminie postih. V televíznom rozhovore sa údajne vyjadril, že „vedenie klubu by sa nemalo tak ľahko dať ovplyvniť fanúšikmi v niektorých svojich rozhodnutiach“.

Za tento výrok mu podľa médií hrozí nešpecifikovaná finančná pokuta.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Nemec Lehmann sa vymočil pred plnými tribúnami