Nedisciplinovanosť Spišiakov stála víťazstvo

Majú čo naprávať. Po dvoch prehrách budú Spišiaci skladať reparát proti silným Michalovciam.
Majú čo naprávať. Po dvoch prehrách budú Spišiaci skladať reparát proti silným Michalovciam. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|19. sep 2014 o 00:00

Štrnásť gólov v súboji s Trnavou, ale osem v sieti hostí.



SP. NOVÁ VES. Dvestosedemdesiatpäť divákov v súboji tretieho kola 1. hokejovej ligy medzi Trnavou a Spišskou Novou Vsou videlo veľké strelecké manévre s konečným výsledkom 8:6 pre domácich.

Ani šesť gólov na ľade súpera nestačilo na plný bodový zisk. Po prehre doma s Prievidzou zaknihovali Spišiaci ďalšiu z kategórie nešťastných. Od začiatku boli v Trnave herne lepším mužstvom, aj napriek šiestim streleným gólom ešte zahodili ďalšie šance.

„Prvá tretina bola veľmi vyrovnaná. V druhej časti hry sme doplatili na naše fauly a oslabenia. Je pravdou, že aj rozhodcovia boli dosť na nás prísni. Potom sme inkasovali rozhodujúce góly,“ opísal dianie na trnavskom ľade skúsený obranca HK Spišská Nová Ves Jozef Hrubý.

Reštart proti Michalovciam

Spišskonovoveskí hokejisti si tak na seba uplietli poriadny bič. Náročný je na ich výkony a herný prejav tréner Peter Křemen, no oveľa viac novoveský divák. Ten po troch kolách očakával tri víťazstvá a špicu tabuľky.

„Je to také zvláštne, lebo po troch kolách máme iba jedno víťazstvo. V našom kádri je kvalita, ktorá ešte 'nie je vonku',“ povedal J. Hrubý.

Všetko môžu Spišiaci napraviť v piatok vo štvrtom kole. Hokejky si skrížia s kvalitným tímom z Michaloviec, kde v minulosti Jozef Hrubý pôsobil.

„To bude pre nás veľmi ťažký zápas. Veľmi chceme vyhrať. Michalovčania majú kvalitný káder, podobne ako ho mali aj po minulé sezóny. Nás čaká ťažká skúška,“ prezradil uzdravený obranca Spišiakov, ktorý v prvých dvoch majstrákoch na domácom ľade nenastúpil.

„Všetko je už v poriadku,“ odpovedal na otázku o zdravotnom stave Jozef Hrubý.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nedisciplinovanosť Spišiakov stála víťazstvo