Nacina Ves by rada posilnila zálohu i útok

Milan Drotár. V Nacinej Vsi už pokračovať nebude.
Milan Drotár. V Nacinej Vsi už pokračovať nebude. (Autor: ra)
Sportnet|4. mar 2014 o 00:00

V mužstve skončili dvaja hráči, vrátil sa Marek Daňko. Cieľom je záchrana v súťaži.



NACINA VES. V plnom prúde prebiehajú prípravy na jarnú časť v ŠK Nacina Ves, u účastníka šiestej ligy zemplínskej, ktorý nemá za sebou práve najvydarenejšiu jesennú časť súťaže.

Preto sa mužstvo okolo trénera Vojtecha Bursika chce čo najlepšie pripraviť na jarné boje, v ktorých bude ich hlavným cieľom udržanie sa v šiestej lige.

Trénujú doma

Zimná príprava Nacinej Vsi prebieha rovnako ako v uplynulých rokoch, mužstvo trénuje iba v domácich podmienkach.

„V príprave sme už zhruba mesiac a pol. Je nás celkom dosť, v poslednom prípravnom súboji som mal k dispozícii osemnásť hráčov, z ktorých však až päť bolo dorastencov,“ rozhovoril sa kormidelník Vojtech Bursik, ktorého zverenci odohrali v zimnom období zatiaľ dva duely.

„Najprv sme na michalovskej umelej tráve zvíťazili nad Sedliskami 3:2 a v nedeľu sme na domácej pôde remizovali s Hencovcami 1:1. Čo sa týka ďalšieho zápasového programu, tak s Hencovcami sa stretneme ešte raz a preveria nás aj Belá nad Cirochou či Sečovská Polianka,“ hovoril lodivod ŠK.

Zháňajú posily

Oproti jeseni sa v kádri šiestoligistu veľa zmien neudialo. „Mužstvo ostalo pokope, odišli iba dvaja hráči, Vladimír Šamudovský a Milan Drotár. Do tímu sa vrátil náš bývalý hráč Marek Daňko, ktorý naposledy hosťoval v Zalužiciach. Radi by sme sa ešte posilnili v zálohe aj útoku, nejakých hráčov sme mali v hľadáčiku, ale nepodarilo sa nám ich dotiahnuť,“ pokračoval V. Bursik.

Teší ho, že zdravotne v poriadku je už opora Lukáš Lörinc a v mužstve zostal aj skúsený stredopoliar Martin Hajdučko.

Nacinej Vsi prvá polovica súťaže veľmi nevyšla, keď po jeseni obsadila až 11. priečku. A to je oproti vlaňajšiemu konečnému 4. miesto poriadny prepad.

„Naším cieľom do jarnej časti je vybojovať si záchranu. Zo súťaže by mali vypadávať dva celky, okrem nás je tam namočených zhruba poltucet tímov. Verím, že jar v našom podaní bude lepšia ako jeseň,“ dodal V. Bursik.



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Nacina Ves by rada posilnila zálohu i útok