Na semifinále pozýva aj fanklub

Sportnet|3. mar 2009 o 00:00

SP. NOVÁ VES. Neoddeliteľnou súčasťou hokejového diania v metropole Spiša je fanklub HK Spišská Nová Ves. Spomínanie na poslednú baráž Dnes sa

SP. NOVÁ VES. Neoddeliteľnou súčasťou hokejového diania v metropole Spiša je fanklub HK Spišská Nová Ves.

Spomínanie na poslednú baráž

Dnes sa začína pre spišskonovoveských hokejistov druhý krok k vysnívanému cieľu - postupu do baráže a potom boj o účasť v extralige.

"V našom zaujme je prilákať viac ľudí do fanklubu, aby naši hráči cítili väčšiu podporu od novoveských divákov a, samozrejme, aby sme si zaspomínali na tú úžasnú atmosféru, ktorá sa tu niesla v baráži proti Nitre," hovorí podpredseda hokejového fanklubu W.B.W. Spišská Nová Ves Štefan Šuba a vyzýva športovú verejnosť na Spiši: "Vrchol našej hokejovej sezóny sa nám práve začal a my, hokejový fanklub WBW, k vám prichádzame s prosbou. Čo tak si trošku zaspomínať na staré dobré časy, keď na našom hokejovom štadióne povzbudzoval takmer každý, čo sem zavítal a spolu sme tak vytvorili skvelú atmosféru, ktorú si všetci pamätáme dodnes. Nejednému z nás pri týchto spomienkach behá mráz po chrbte. Skandovanie a tlieskanie divákov viedlo našich chlapcov k podávaniu ešte lepších výkonov, ktoré každého z nás tešili. Tak príďte aj vy povzbudiť našich hokejistov v boji o postup do vytúženej extraligy nielen svojou prítomnosťou, ale aj hlasivkami. Dúfame, že sa tento sen stane skutočnosťou!"

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Na semifinále pozýva aj fanklub