Mladíci mohli pokojne poraziť Tatrancov

Sportnet|18. aug 2008 o 00:00

(janč)Sobranský (takmer) dorastenecký tím siahal v treťoligovom futbalovom súboji proti

(janč)

Sobranský (takmer) dorastenecký tím siahal v treťoligovom futbalovom súboji proti neporovnateľne skúsenejším Vysokým Tatrám po troch bodoch. Súboj sa napokon skončil bezgólovou remízou. Predvedenými výkonmi v dvoch domácich stretnutiach (v prvom zápolení remizovali s V.Šarišom) Sobrance definitívne umlčali ústa neprajníkov.

Nezľakli sa favorita

V III.kole najvyššej regionálnej súťaže pútal pozornosť aj duel Sobrance - Vysoké Tatry. Futbalová verejnosť bola zvedavá na to, ako si jedno z najmladších mužstiev súťaže poradí s premožiteľom Moldavy n/B., ašpirantom na postup. Kto očakával jednoznačnú futbalovú partiu, určite odchádzal zo sobranského štadióna sklamaný. Sobrance boli bližšie k víťazstvu ako Vysoké Tatry!

Nevyužili šance

"Mali sme neuveriteľnú smolu v koncovke," začal s rozprávaním 48-ročný sobranský lodivod Eduard Kniežo. Zdôraznil, že v 76. a 78.minúte súboja jeho zverenci dvakrát nastrelili žrď. Veľmi sympatickým výkonom si mladíci Sobraniec konečne priklonili na svoju stranu aj nesmierne náročné obecenstvo. Už dávno sa nestalo, aby výkon sobranského celku niekoľkokrát ocenilo dlhotrvajúcim potleskom. "Som rád, že fanúšikovia stoja na našej strane," doplnil. Teší ho, že chlapcom zablahoželal k výkonu aj novopečený primátor Pavol Džurina.

K výhre veľa nechýbalo

"Domnievam sa, že o taký jeden gól sme si zaslúžili vyhrať," poznamenal kormidelník Sobraniec. Je veľmi rád, že kolektív nahrádza futbalové nedostatky (vyplývajúce z chýbajúcich skúseností) obdivuhodnou bojovnosťou. Na druhej strane, nezabudol uviesť, že aj hostia mohli vsietiť góly. "V závere zápasu nevyužili dve sľubné možnosti. Pri jednej z nich lopta prešla celou hranicou bránkovej čiary," uzavrel.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Mladíci mohli pokojne poraziť Tatrancov