Krásnohorské Podhradie sa z Ťahanoviec vrátilo ako víťaz

Sportnet|15. nov 2006 o 00:00

Krh. Podhradie V predohrávanom stretnutí prvého jarného kola cestovali futbalisti Krh. Podhradia na pôdu posledného mužstva tabuľky do Ťahanoviec.

Predzápasový cieľ sa podarilo naplniť už do polčasu a zaknihovali si zároveň prvé víťazstvo na pôde súpera.

Ťahanovce - Krh. Podhradie

1:4 (0:3)

G: Delibašič Harhovský 2, Tóth, Klinko, ŽK: Korečko, Weisz, Pacola Deméň, R: Perát, D: 30

Krh. Podhradie: Almáši Bulík, Kún, Erdöfalvi, Dostál, Piater, Lázár, Deméň, Mázik, Tóth, Harhovský, striedali Klinko, Slávik, Lapoš

Hostia, ktorí na stretnutie vycestovali v hernej pohode, od úvodných minút zatlačili domácich na ich polovicu. Po dvadsiatich minútach hry si vytvorili trojgólové vedenie a o výsledku bolo prakticky rozhodnuté. Vedúci gól zaznamenal po dobre rozohranom rohovom kope na krátko Harhovský, neskôr po jeho centri zvýšil Tóth a v 19. min. po nezištnej prihrávke Tótha skóroval po druhýkrát Harhovský. V ďalšej časti hry mohol zvýšiť Mázik i Piater, ale obrancovia domácich v oboch prípadoch dokázali loptu odvrátiť so šťastím z bránkovej čiari. "Za stavu 1:0 sa do šestnástky domácich prebíjal Tóth, ktorý bol ako posledný hráč faulovaný zozadu. Tento zákrok bol na červenú kartu, ale rozhodca domáceho hráča trestal iba napomínaním žltou kartou. V stretnutí som Klinka postavil až v druhom polčase, nakoľko už v dvoch predošlých zápasoch nedokázal premeniť šance v rozhodujúcich momentoch. Spolupráca Harhovského, ktorého som presunul na hrot s mladým Tóthom sa vydarila k plnej spokojnosti," uviedol tréner Krh. Podhradia Ladislav Deméň. Obraz hry sa nezmenil výraznejšie ani v druhej časti hry. Hostia vedomí si jednoznačnej prevahy sa chvíľami uspokojili. To sa im vypomstilo a domácim sa podarilo streliť čestný gól. "Začali sme ležérne a domácich sme jednoducho podcenili. Ešte šťastie, že výpadok trval iba krátky čas a opäť sme zabrali na plné obrátky. Domáci sa iba sporadicky dostávali pred našu šestnástku, ale do streleckej príležitosti sme ich vôbec nepúšťali. Dal som možnosť aj ďalšiemu dorastencovi Slávikovi, aby mohol postupne naberať i herné skúsenosti .Odkedy trénujem v Podhradí najviac sa nám darí v záverečných jesenných kolách, povedal L. Deméň. Bodku za stretnutím dal Klinko, ktorý po strele Erdöfalviho vyrazenú loptu dopravil do siete. Pred zimnou prestávkou je na programe v sobotu aj druhé jarné kolo, v ktorom Krh. Podhradie hostí so začiatkom o 13.00 hod. V. Folkmár.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Krásnohorské Podhradie sa z Ťahanoviec vrátilo ako víťaz