Krajči: Na Slovane meškali výplaty? No a čo

Generálny manažér Slovana Maroš Krajči (vľavo) a Miroslav Šatan v hľadisku počas zápasu Slovan - Čerepovec. Šatan sa pripojil k tímu až v závere sezóny.
Generálny manažér Slovana Maroš Krajči (vľavo) a Miroslav Šatan v hľadisku počas zápasu Slovan - Čerepovec. Šatan sa pripojil k tímu až v závere sezóny. (Autor: SITA)
Sportnet|4. apr 2014 o 13:30

Hráčom už pípali esemesky o pohyboch na účte. Ale to nie je otázka, ktorá sa dá vyriešiť za dva týždne, povedal Maroš Krajči.

V hokejovom Slovane hráčom meškajú výplaty. Jedna z opôr Slovana Čech Michal Vondrka sa nedávno pre denník Šport vyjadrila, že šéfovi klubu Marošovi Krajčimu už neverí.

Maroš Krajčí však zašiel ešte ďalej. Jeho vyhlásenie pre Digi Sport môže ešte zvýšiť nervozitu hráčov ohľadne nevyplatených peňazí.

Krajči vo štvrtkovej relácii Mix Zóna televízie Digi Sport povedal: "Meškali výplaty? No a čo! Nie sme švajčiarska banka, robíme hokej na Slovensku."

Pre Športky nedávno Krajči poprel meškajúce výplaty, no keď o tom začali hovoriť hráči Slovana, priznal meškanie a situáciu zľahčoval.

"Hráčom už pípali esemesky o pohyboch na účte. Ale to nie je otázka, ktorá sa dá vyriešiť za dva týždne. Celá tá kauza sa nafukuje zo strany novinárov," povedal Krajči v relácii Mix Zóna.

"Hráči sú v hráčskych odboroch, ktoré to majú riešiť za nich. Hráči sú platení od júla a v slušných sumách, nikoho nepritlačila bieda," povedal Krajči.

"Rozpočet máme vyskladaný z peňazí od osemdesiatich partnerov a stane sa nám, že niektorý nezaplatí. Meškáme s výplatami tridsať dní. Nie sme švajčiarska banka, robíme hokej na Slovensku," dodal Krajči.

"Sme menší klub, čo sa rozpočtu týka, ale napriek tomu sme až do posledných zápasov mali šancu na play off. Vďaka fanúšikom sme obhájili tretie miesto v KHL a siedme miesto v Európe, čo sa návštevnosti týka," povedal marketingový riaditeľ Slovana Marián Vajda.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Krajči: Na Slovane meškali výplaty? No a čo