Košických hádzanárov čakajú Považania

Sportnet|7. sep 2013 o 00:00

Stredajšia predohrávka 2. kola hádzanárskej extraligy mužov Pezinok - Hlohovec trochu skalila radosť Košičanov z pobytu na čele tabuľky.

Stredajšia predohrávka 2. kola hádzanárskej extraligy mužov Pezinok - Hlohovec síce trochu skalila radosť Košičanov z pobytu na čele tabuľky, ale to, že trvala iba chvíľku (po úvodnom kole), nie je žiadna tragédia.

KOŠICE. Veď s tým, že by po minulosezónnom prepadáku mohli byť niekedy počas nového ročníka v takých výšinách „ligovej atmosféry“, sotva niekto počítal.

V Košiciach musia, aj po úvodnom zápase s Modrou, zostať radšej pri zemi, lebo v pivniciach minuloročného nováčika sa „búrlivé víno“ po premiérovej sezóne v najvyššej súťaži už asi minulo.

Dnes majú Košičania súpera oveľa ťažšieho kalibru, Považskú Bystricu, navyše na jeho pôde, ale oranžovo-čierni v zápase s Modrou dali jasne na známosť, že vonku to už nebude z ich strany iba „mlčanie jahniat“, a sú schopní kde koho potrápiť.

A môžu začať trebárs hneď Považanmi, lebo tí v lete pustili žilou, a po odchode viacerých opôr (odišlo či skončilo kariéru až sedem hráčov) môžu mať sem-tam v lige problémy, ako naznačila 40-gólová nádielka v ich sieti v úvodnom kole v Hlohovci...

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Košických hádzanárov čakajú Považania