Kincl po úspešnej obhajobe: Hnala ma myšlienka, že dorazí najlepšia verzia Lohorého

Patrik Kincl.
Patrik Kincl. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|18. sep 2022 o 12:33

V reakcii označil Vémolu za "po pozornosti dychtiacu postavičku".

BRNO. Patrik Kincl obhájil titul strednej váhy organizácie Oktagon MMA, keď v brnianskej Winning Group Aréne zdolal vyzývateľa Alexa Lohorého.

Český bojovník nedal súperovi šancu a po spŕške úderov bol koniec už v tretej minúte duelu.

"Celú prípravu ma hnala dopredu myšlienka, že dorazí najlepšia verzia Lohorého, ktorá kedy v Oktagon MMA nastúpila. Dlhá a kompletná príprava, váha a chuť získať titul," uviedol úradujúci šampión po zápase.

"Priznávam, že som mal celú prípravu obavy. Ale o to viac ma to nútilo makať, aby som nezlyhal. Bola to pre mňa taká horská dráha emócií. Cez deň som bol o dosť nervóznejší ako pred inými zápasmi, ale zo šatne som vychádzal v totálnom zene, ako keby som šiel z nákupu.

Keď Ondřej Novotný vyhlasoval môjho súpera, tak som sa prvýkrát v kariére sám seba úprimne spýtal: "Chceš tu fakt byť a ísť zápasiť?" Zvyšok ste videli," ozrejmil Kincl svoje pocity na sociálnych sieťach.

Nezabudol si pritom rýpnuť ani do svojho rivala Karlosa Vémolu, ktorý po zápase vtrhol do klietky a uzurpoval si mikrofón.

"Brno, vďaka za skvelú atmosféru a za to, ako ste sa tam za mňa postavili a vysvetlili tej po pozornosti dychtiacej postavičke, kde má miesto. Rešpekt," zakončil Kincl svoju reakciu na zápas a udalosti po ňom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kincl po úspešnej obhajobe: Hnala ma myšlienka, že dorazí najlepšia verzia Lohorého