Kežmarok sa predstaví u lídra v Plavnici

Kežmarčania dnes cestujú do Plavnice.
Kežmarčania dnes cestujú do Plavnice. (Autor: Richard Hudeček)
Sportnet|17. apr 2013 o 00:00

Aj v piatej futbalovej lige Sever je dnes na programe kompletné dohrávané 17. kolo.



KEŽMAROK. Od 16. hodiny sa vedúce mužstvo súťaže z Plavnice predstaví na domácej pôde proti 1. MFK Kežmarok. V jeseni sa vo vzájomnom zápase v Kežmarku zrodila bezgólová remíza.

Kežmarčanom sa v uplynulom kole nedarilo, keď na ihrisku v Kračúnovciach prehrali rozdielom triedy 0:3.

„Po dlhej zimnej prestávke sme čakali, že uhráme lepší výsledok, hoci domáci sa posilnili. Hralo sa na dobrom teréne, súper nebol výrazne lepší, góly nám strelil po našich hrubých chybách. Je škoda, že sme tam nič neuhrali, lebo mužstvo na to malo. Hoci v poli sme mali miernu prevahu, takmer vôbec sme neohrozili domáceho brankára. Trošku som bol sklamaný z prístupu aj z výkonu hráčov. Očakával som, že naše mužstvo bude hrať s väčšou chuťou a že to bude svižnejší futbal,“ povedal nám prezident 1. MFK Kežmarok Pavol Fejerčák.

Odčiniť prístup z Kračúnoviec

Plavnica z doterajších sedemnástich zápasov prehrala len raz, štyrikrát remizovala a až dvanásťkrát sa tešila z víťazstva. Za všetko hovorí jej impozantné skóre 33:3. Aj v súboji s Kežmarkom je jasným favoritom.

„Predpokladám, že do každého zápasu idú hráči s tým, že chcú vyhrať. Aj keď je to líder súťaže, myslím si, že až taký rozdiel medzi ním a ostatnými mužstvami nie je. Aj na jeseň to bol úplne vyrovnaný zápas. Dúfam, že naši hráči nastúpia s túžbou odčiniť svoj prístup z Kračúnoviec a budú sa maximálne snažiť. Netvrdím, že musíme vyhrať, ale určite nechceme prehrať,“ doplnil Fejerčák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kežmarok sa predstaví u lídra v Plavnici