Keinath vyhral set na nulu, Šereda rovnako prehral

SITA|21. nov 2008 o 14:58

V 2. kole dvojhry na trinástom tohtoročnom podujatí seriálu prestížnych stolnotenisových turnajov ITTF Pro Tour ERKE German Open v nemeckom Berlíne si zo slovenských reprezentantov zahrá len Ľubomír Pištej.

BERLÍN. Z kvarteta úspešných slovenských kvalifikantov ako jediný prešiel cez prekážku 1. kola hlavnej singlovej súťaže, keď v súboji s Poliakom Lucjanom Blaszczykom otočil vývoj z 1:3 na 4:3 na sety. Pišteja čaká v piatok popoludní obranár Čen Wei-sing z Rakúska. Peter Šereda nestačil na úvod na domáceho Christiana Süssa (1:4), pričom jeden zo setov prehral na nulu. Rovnaký neúspešný výsledok (1:4) si v súboji s Japoncom Kaiim Jošidim pripísal na svoje konto Thomas Keinath, ktorý zo svojho pohľadu v jedinom úspešnom dejstve nedovolil súperovi uhrať ani loptičku.

Barbora Balážová ešte v predpoludňajšom dueli 1. kola podľahla bývalej svetovej dvojke Tamare Borošovej z Chorvátska tiež 1:4 na sety. Mladá Topoľčianka na skúsenejšiu súperku s výnimkou druhého dejstva zďaleka nestačila. Dvojhra žien na podujatí v nemeckej metropole je už bez slovenskej zástupkyne.

VÝSLEDKY - PIATOK

Dvojhra mužov - hlavná súťaž - 1. kolo:

Peter Šereda (SR) - Christian Süss (Nem.) 1:4 (-8, -0, 10, -4, -6)

Thomas Keinath (SR) - Kaii Jošida (Jap.) 1:4 (-2, -4, 0, -8, -3)

Ľubomír Pištej (SR) - Lucjan Blaszczyk (Poľ.) 4:3 (8, -10, -9, -4, 5, 10, 8)

2. kolo:

*Ľubomír Pištej (SR) - Čen Wei-sing (Rak.)

Dvojhra žien - hlavná súťaž - 1. kolo:

Barbora Balážová (SR) - Tamara Borošová (Chorv.) 1:4 (-3, 8, -2, -7, -3)

Pozn.: výsledky zápasov označených hviezdičkou (*) ešte nie sú známe.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Keinath vyhral set na nulu, Šereda rovnako prehral