Kapitán Realu Madrid trafil parádny kôš otočený chrbtom

(Autor: ILUSTRAČNÉ TASR / AP)
Sportnet|15. nov 2013 o 16:16

Basketbalista Realu Madrid Felipe Reyes upútal skvelou strelou a teraz ňou baví fanúšikov na internete.

MADRID. Stačili dva dotyky, ku košu to mal poriadne ďaleko a ešte k nemu stál chrbtom. Napriek tomu dokázal kapitán basketbalistov Realu Madrid Felipe Reyes trafiť do koša tímu La Bruixa d' Or. A postaral sa určite o jednu z najkrajších trojok sezóny. Na kôš upozornil český server lidovky.cz.

"Toto je určite strela roka," hovoril Reyesov ohúrený spoluhráč Nikola Mirotice. "Takáto rana padne do koša len jedna z tisícky, možno z päťtisíc pokusov," dodáva ďalší madridský hráč Sergio Llull. A to ešte do konca jednej z častí hry zostávala len necelá sekunda (presne 0,4 sekundy).

Lenže Reyes predviedol výnimočný kúsok. Od Marcusa Anthonyho Slaughtera dostal krásnu ďalekonosnú prihrávku a pod tlakom a bez rozmýšľania hodil loptu za hlavu.

A keď sa otočil, sledoval ako lopta prepadá košom. Bol to tak dobre umiestnený hod, že sa nedotkol obruče, ale len sieťky. "Vôbec som tomu nemohol uveriť. Toto sa človeku podarí maximálne raz za život. Bol to dobrý, ale šťastný kôš. Napriek tomu som zaň veľmi rád, " usmieval sa Reyes. Španielske mužstvo nakoniec vyhralo 111:64.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Kapitán Realu Madrid trafil parádny kôš otočený chrbtom