Kanonier Belej sa vrátil domov

Strieľa góly už v novom klube. Kanonier Marián Belej vo veľkonočnú nedeľu dvakrát skóroval, ale už nie v drese Veľkého Folkmara.
Strieľa góly už v novom klube. Kanonier Marián Belej vo veľkonočnú nedeľu dvakrát skóroval, ale už nie v drese Veľkého Folkmara. (Autor: Jozef Petruška)
Jozef Petruška|17. apr 2017 o 15:00

V zápase 21. kola Krompašania vyprevadili Medzev s trojgólovou veľkonočnou nádielkou.

KROMPACHY. Najväčší prestup na Spiši v rámci 4. futbalovej ligy Juh bol príchod kanoniera Mariána Beleja z Veľkého Folkmara do Krompách.

Ten aj v novom klube potvrdzuje povesť kanoniera.

Dva veľkonočné góly

V zápase 21. kola Krompašania vyprevadili Medzev s trojgólovou veľkonočnou nádielkou a ostrostrelec Marián Belej sa pod víťazstvo podpísal dvoma gólmi.

Krompašania sú tak stále na výbornom druhom mieste za prvou Rožňavou a nestrácajú nádej na boj o prvú priečku.

Po nedeli je rozdiel medzi prvým a druhým mužstvom štvrtoligovej tabuľky sedembodový.

„Veľkonočný zápas bol veľmi ťažký. Dominovali sme však vo všetkých herných činnostiach. Predzápasový cieľ bol viac než jasný. Ak sme chceli držať krok v tabuľke s najlepšími, museli sme vyhrať,“ povedal po sviatočnom majstráku útočník FK Pokrok SEZ Krompachy Marián Belej.

Kde býva, tam hrá

„V novom klube sa cítim ako doma,“ s úsmevom opísal svoj prestup do Krompách excelentný strelec Marián Belej a hneď to aj vysvetlil: „Bývam v Krompachoch a poznám celé mužstvo. Nebol problém zapadnúť do kolektívu. Som veľmi rád, že sa mi darí aj v krompašskom tíme. Dúfam, že v tom budem pokračovať.“

Nedalo sa nespýtať na predchádzajúci klub. Krásne futbalové roky prežil Marián v drese Veľkého Folkmara.

Dnes tento klub bojuje o štvrtoligové prežitie a na svojom konte zbiera jednu vysokú prehru za druhou.

„Folkmar? To je otázka na niekoho kompetentného. Na Veľký Folkmar mám len dobré spomienky a verím, že sa im podarí sa v súťaži udržať, resp. dohrať ju so cťou,“ odpovedal Marián Belej.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Kanonier Belej sa vrátil domov