Inter Miláno má záujem o Teveza

SITA|13. jún 2007 o 14:24

MILÁNO 13. júna (SITA, AP) - Taliansky futbalový klub Inter Miláno má záujem o angažovanie argentínskeho útočníka Carlosa Teveza z West Ham United. "Tevez má skvelé schopnosti a charakter. Má všetky ingrediencie, ...

MILÁNO 13. júna (SITA, AP) - Taliansky futbalový klub Inter Miláno má záujem o angažovanie argentínskeho útočníka Carlosa Teveza z West Ham United. "Tevez má skvelé schopnosti a charakter. Má všetky ingrediencie, aby sa presadil v Taliansku," vyjadril sa na klubovej internetovej stránke prezident Interu Massimo Moratti a dodal: "Patrí medzi hráčov, ktorých sledujeme a máme o nich záujem." Tevez sa v súčasnosti pripravuje s argentínskou reprezentáciou na majstrovstvá južnej Ameriky Copa America. Do West Hamu prestúpil na začiatku poslednej sezóny a pomohol klubu zachrániť sa v Premier League.

Vedenie Interu hľadá posilu do útoku, keďže klub opúšťa Uruguajčan Alvaro Recoba. Aj preto Moratti rokuje o prestupe s útočníkom Cagliari Davidom Suazom. Na lane Interu je aj obranca AS Rím Christian Chivu.


Nachádzate sa tu:
Domov