III. liga: V šlágri úroda gólov a strhujúci finiš

E. Vaľany. Nastúpil síce iba na druhý polčas, ale okamžite sa zaradil medzi nebezpečnejších hráčov na trávniku.
E. Vaľany. Nastúpil síce iba na druhý polčas, ale okamžite sa zaradil medzi nebezpečnejších hráčov na trávniku. (Autor: Imrich Makó)
Sportnet|25. okt 2010 o 00:00

V zápasoch 14. kola najvyššej regionálnej futbalovej súťaže nechýbali zaujímavé momenty. Vedúce duo zhodne vyhralo, ale v šlágri si béčko Moldavy skomplikovalo meranie síl so Sninou. Domáci viedli už 4:0, ale potom hostia mocným finišom zdramatizovali zá

ver a dotiahli sa na rozdiel gólu. Košická Lokomotíva zvíťazila v Sp. Podhradí. Topoľany zužitkovali výhodu vlastného ihriska a s prehrou odprevadili V. Opátske. Aj pod Tatrami to bolo rušné a domáci Svit zdolal V. Šariš 3:2. V derby Krásna - Barca rozhodol o troch bodoch hostiteľov jediný zásah, a to platilo aj v prípade Giraltoviec, ktoré privítali Sabinov. Poslední Stropkovčania uhrali cenný bod na pôde V. Tatier.

Giraltovce - Sabinov 1:0 (0:0)

GIRALTOVCE. Prvá polhodina duelu pripomínala šachovú partiu. V 9. min. vystrelil Peregrin, ale Štefánika neprekvapil. Na druhej strane Cauner v 23. min. z priameho kopu prestrelil a o 3 min. neskôr po ďalšej štandardke Caunera Biľ hlavičkoval tesne vedľa. V 37. min. ho napodobnil Uhrín, ktorý tiež hlavou minul. V 39. min. pri úniku Vranka zachraňoval obranca Bednár. V 44. min. mohli domáci skórovať, ale Kaňuch nastrelil len pravú žrď. V druhom polčase sa už domáci viditeľnejšie presadzovali. Futbalisti Sabinova sa dopúšťali viacerých chýb a navyše často faulovali. Tým dali domácim do rúk ich najväčší tromf v podobe štandardných situácií. Po jednej z nich v 58. min. Cauner našiel Biľa a ten hlavou preloboval Eliáša. Hostí gól zaskočil a naopak domácich posadil na koňa a tí ďalší gól mohli pridať v 71. min., keď Biľ nezištne prihral Kaňuchovi, ale ten zblízka minul žrď bránky. Hostia v závere chceli vyrovnať, ale Verešpejova strela šla nad a J. Dlugoš strieľal vedľa bránky.

Gól: 58. Biľ, ŽK: Vojta, Hudák - Lukáč, Novotný, Vranko. Divákov: 100. Rozhodca: Palinský. GIRALTOVCE: Štefánik - Bednár, J. Mitaľ st., Vojta, Hudák - Biľ (76. Mižák), P. Partila, Cauner (82. Vaľovský), Čabala (87. Džubara) - Uhrín, Kaňuch. SABINOV: Eliáš - Verešpej, Novotný, Kerbčár, Peregrin - Sochovič (79. Kocurek), J. Dlugoš, Radačovský (71. D. Dlugoš), Lukáč, Anderko - Vranko.

M. Deutsch

Sp. Podhradie - Lok. Košice 0:2 (0:1)

SPIŠSKÉ PODHRADIE. V 14. vystrelil Lipnický, avšak len do stredu brány. Lokomotíva si vytvorila miernu optickú prevahu, domáci však pozorne bránili. V 29. min. sa v rýchlom slede dostali domáci k zakončeniu Kočikom a Maliňákom, ich strely neskončili v sieti. V 34. min. Maliňákov ďalekonosný projektil Petruška s námahou kryl. Až prišla 45. min. a v nej po rohu odrazenú loptu hlavou Takač usmernil do brány. Po zmene strán Maliňák z 20 metrov strieľal len do stredu brány. O tri minúty neskôr ho napodobnil Haničák. V tej istej minúte sa dostala Lokomotíva do rýchlej kontry a krížnou strelou druhýkrát skóroval Takač. V 58. min. Pokrivčák mohol znížiť, to by musel po úniku trafiť bránu. V 72. sa ani Kočikovi nepodarilo korigovať gólový stav, keď v poslednej chvíli mu loptu vykopol obranca Lokomotívy. A do tretice ani Maliňákov priamy kop neskončil v sieti, gólman hostí loptu neudržal a z následnej dorážky Popovec netrafil bránu.

Góly: 45., 54. Takač. ŽK: Dolutovský, Kavka, Šmelko. Divákov: 200. Rozhodca: Mihalík. Sp. Podhradie: Pollák - Haničák, Papcún, Mišenčík, Holub (67. Benko) - Popovec, Zelený (80. Dzugas), Suchý (85. Kacvinský), Maliňák - Kočik, Pokrivčák. Lokomotíva: Petruška - Dolutovský, Kavka, Galik, Lipnický (78. Klučár) - Takač (85. Mišenčík), Jurek, Grunvaldský, Lorinčák - Chmelo, Šmelko (56. Janči).

V. Šolc

Moldava B - Snina 4:3 (3:0)

REŠICA. Domáci sa ujali vedenia v 7. min., keď skóroval Palencsár. Po ďalšom rohovom kope mal tutovku na hlave Maďarík, no Mucha predviedol parádny zákrok. V tomto úseku hry boli domáci aktívnejší, výsledkom čoho boli šance Palencsára a hlavne nepremenený samostatný nájazd Hanzela. V 37. min. založili domáci rýchly protiútok, ktorý gólovo zakončil Majoroš. Výsledok 1. polčasu zvýraznil Hanzel, ktorý delovkou z priameho kopu z 20 m nedal Muchovi šancu. Aj druhý polčas začali domáci v nasadenom trende, no dve veľké šance trestuhodne zahodil Palencsár. Všetko si vynahradil v 64. min., keď zakončil vtipne rozohraný priamy kop. Od 70. min. však jednoznačne prebrali opraty zápasu do vlastných rúk hráči Sniny. Prvýkrát sa výraznejšie prejavili v 71. min., keď strelu spoza šestnástky vyrazil domáci brankár na roh. O minútu na to vyslal gólovú vizitku z 25 m Popovič, ktorého strela skončila v hornom rohu brány. Sninčania v 82. min. znížili po hlavičke M. Lukáča, a potom ten istý hráč zužitkoval aj penaltu.

Góly: 7. a 64. Palencsár, 38. Majoroš, 44. Hanzel - 72. Popovič, 83. a 93. M. Lukáč (1 z m), ŽK: Palenčár, Hanzel, Heger - Aľušík, Bednár, ČK: Pčola (Snina), pred 400 divákmi rozhodoval Fabíny. MOLDAVA B: Juhász - Heger (81. Puškáš), Danko, Fazekaš, Vereb - Kozár, Majoroš, Maďarík, Šnürer - Palencsár, Hanzel. SNINA: Mucha - J. Lukáč (46. Jankaj), Hanc, Haburaj, Aľušík (34. M. Lukáč) - Š. Pčola, Hišem, N. Pčola, Bednár - Popovič, Červeňák.

T. Danko

V. Tatry - Stropkov 1:1 (0:1)

Domáci začali stretnutie veľmi aktívne a už v 4. min. mohol Buc dať vedúci gól, ale svoje sólo zakončil iba strelou do brankára. V 15. min. si Krempaský spracoval v šestnástke hostí ťažkú loptu, tvrdo vystrelil, ale iba do stredu brány. V 27. min. strieľal volejom z 25 m Šefc, strela išla tesne nad. Hosťom vyšiel v 37. min. brejk, keď sa do otvorenej obrany dostal Medvec a po zemi dal prvý gól. Na druhej strane odpovedal hlavičkou Oprondek nad bránu. Druhý polčas začali opäť lepšie domáci a v 47. min. išiel opäť Buc sám na bránu, ale strela trafila iba brankára. V 48. min. mohol vyrovnať Kakaščík, ale jeho hlavička lízala ľavú stropkovskú tyč. V 58. min. mali ďalšiu možnosť Buc i Kakaščík, ale lopta sa do siete nedostala. V 60. min. opäť pohrozili hostia, keď Čepa z 5 m prekopol bránu. V 64. min. vyrovnal po priamom kope z 25 m tvrdou strelou Cehula. Hneď o minútu mohol dať druhý gól Palguta, ale osamotený pred bránou mieril nad. V 80. min. zasiahol hráč hostí v šestnástke loptu rukou, ale pokutový kop z toho nebol. Domáci v závere zápasu vrhli všetky sily do útoku, ale víťazný gól sa im vsietiť nepodarilo.

Góly: 37. Medvec - 64. Cehula, ŽK: Sova, Cehula - Veselý, Medvec, Porkolab, 50 divákmi rozhodoval Mišenčík. V. TATRY: Meleky - Šefc, Cehula, Buc, Krempaský, Semivan (83. Novák), Oprondek (46. Palguta), Kakaščík, Sova, Lopuch (78. Ilavský), Regitko. STROPKOV: Jamroškovič - Medvec, Zápotocký, Kaňuk, Pavlík, Veselý, Vachaľ, Porkolab, Fiľarský (80. Berežný), Čepa, Adamica.

M. Kolodzej

Krásna - Barca 1:0 (0:0)

KOŠICE. V prvej štvrťhodine mali domáci tri príležitosti, ale zakončenie bolo nepresné. Medzi 20. a 40. min. si aj hostia vypracovali šance, ale tiež nedokázali trafiť medzi žrde. Aj v druhom polčase sa hral veľmi dobrý futbal. Domáci ho začali aktívnejšie a odmenou im bol vedúci gól v 51. min. Útoky sa aj naďalej striedali a neraz horelo v oboch pokutových územiach. Hostia v záverečnej 20-minútovke zvýšili tempo a snažili sa vyrovnať stav zápasu. Domáci však umne bránili, pomohlo im aj šťastie v podobe odkopu lopty z bránkovej čiary. Domáci však tiež v závere kontrovali a v dvoch prípadoch hostí podržal brankár, keď vyškriabal lopty spod brvna.

Gól: 51. L. Surgent. ŽK: Guza, Macák - Gajdoš, Borza, Estočin 2. ČK: Estočin po 2 ŽK (Barca). Divákov: 400. Rozhodca: Koňar. KRÁSNA: Csatlós - Korfanta, Urban, Bereš, Monrigal - L. Surgent (88. M. Surgent), Gedeon (84. Macák), Chitava, Zajac (46. Golenya) - Guza, Petričko. BARCA: Dedinský - Čižmár, Borza, Estočin, Kuruc - Tököly, Hoščuk, Gajdoš, Pástor -, Gašpar, Ohman (65. Prachař).


V. Wantruba

Topoľany - V. Opátske 3:1 (0:1)

TOPOĽANY. Na začiatku zápasu Tatár trafil brvno. V 7. minúte gólman Smetanka zlikvidoval Tatárov črtajúci sa samostatný nájazd. Po desiatich minútach Kopáč zaznamenal gól. Rozhodca ho však pre ofsajd neuznal. V 12. min. Šuster zblízka vystrelil, no brankár Komenda loptu vyrazil na roh. Potom Tatáe zblízka tesne minul svätyňu. Praščákov pokus zamestnal Smetanku. Hostia zatlačili až v záverečnej fáze úvodného dejstva. Najprv Jakab z uhla natiahol Komendu. V 43. minúte Jakab zahral priamy kop a ten skončil v šibenici. Po dvanástich minútach II. polčasu Smetanka chytil Adamov pokus. V 63. min. po Csomosovom centri Kopáč z otočky poslal loptu k ľavej žrdi - 1:1. Dvadsať minút pred koncom Csomos zblízka prekopol bránu. V ďalších minútach spálili šance Pivarník a Kandala. V 76. min. Liška poslal vysokú loptu, tú Smetanka podbehol a lopta zakotvila v sieti - 2:1. V 82. min. Šusterova strela preletela popri žrdi. V 88. min. Kopáč stanovil konečný výsledok

Góly: 63. a 88. Kopáč, 76.Liška - 37.Jakab, ŽK: Liška - P. Krakovský, Turczyk, pred 150 divákmi rozhodoval Čech-Špirek, Topoľany: Komenda - Horňák, Liška, Chovan, Adam - Tatár (69. Smoľák), Praščák, Csomos, Kandala (90.Ličko) - Kopáč (90.Tabaka), Pivarník, V. Opátske: Smetanka - Zábavník, Školník, Haluška, P.Krakovský - Vilčko, Šoltis, Turczyk, Jakab (75. Angelovič, 85. Frajkor) - Majoroš, Šuster.

(janč)

Získali skalp kvalitného súpera

TOPOĽANY. V zaujímavom zápase si Topoľany poradili s kvalitným Vyšným Opátskym (3:1). Gólov sa však dočkali až v druhom polčase. V poslednom domácom stretnutí jesennej časti si Topoľany zmerali sily s Vyšným Opátskym, v kádri ktorého sú aj Exkošičania Školník, P.Krakovský a Šoltis. Hoci domáci vyhrali, do vedenia sa dostali až štvrťhodinu pred koncom. V tom čase však už mali za sebou permanentné ostreľovanie brány hostí. Zaslúžené víťazstvo podčiarkli dve minúty pred koncom, keď humenský mladík Kopáč (v Topoľanoch hosťuje do konca jesene) dal na 3:1 a zaznamenal svoj druhý presný zásah v súboji.

Prvýkrát v útoku a hneď dva góly

Ján Kopáč však zaznamenal tri góly. Jeden mu však rozhodca v 11. minúte pre ofsajd neuznal. K tomuto momentu sa ale syn bývalého úspešného futbalistu Humenného a Vranova n/T. už nechcel vracať. Radšej sa s nami podelil o dojmy z treťoligového zápasu. "Vedeli sme, že nás čaká nesmierne náročný súper. Lenže na konte sme mali iba jedenásť bodov, a tak nič iné ako víťazstvo neprichádzalo do úvahy. Som rád, že sme ho s vypätím síl dosiahli," zhodnotil 19-ročný futbalista. Ten sa postaral o prvý a tretí gól svojho tímu. "Som veľmi šťastný. Do každého súboja som išiel naplno, žiadna lopta pre mňa nebola stratená a oplatilo sa, pretože zo svojich dvoch gólov mám úžasné pocity. Tréner ma prvýkrát postavil do útoku a hneď sa to prejavilo," konštatoval. V predchádzajúcich dueloch J. Kopáč nastupoval v zálohe.

Doma im je dobre

J. Kopáč si je však vedomý, že Topoľany mohli dosiahnuť aj výraznejšie víťazstvo. "Počas väčšiny I. polčasu a prakticky v celej druhej polovici súboja sme mali prevahu. Niektorí spoluhráči zahodili aj nemožné. Aj tak nám však domáce ihrisko začína pasovať. Veď po predchádzajúcom trápení sme tu pred dvoma týždňami vysoko zdolali Nižný Hrušov (pozn.red. - 5:1)," uzavrel útočník, ktorý odohral v topolianskom drese štvrtý majstrovský duel. V michalovskej mestskej časti by mal tento odchovanec humenského futbalu hosťovať do konca jesene. A chce zo všetkých síl prispieť k tomu, aby sa Topoľany konečne vymanili zo zostupového pásma. Veď káder po vhodnom doplnení na to rozhodne majú.

janč

Svit - V. Šariš 3:2 (3:1)


SVIT. Už v 3. min. Pekarčík tesne minul, no v 5. min. sa už Badzík nemýlil a otvoril skóre. V 10. min. pokus hostí minul Marušákovu bránu. V 15. Badzík priťukol Troppovi a jeho strela skončila v ľavom hornom rohu Lukáčovej brány. V 24. min. odcentroval Monka a Tropp hlavou zaznamenal tretí gól. Hostia z ojedinelého protiútoku znížili strelou M. Kerestešom na 3:1. V druhom polčase sa hostia nevzdávali. V 57. min. mohli domáci zvýšiť, no po Pekarčíkovom centri Sabo z jasnej pozície namieril vedľa brány. Hostia zdramatizovali stretnutie v 84. min., keď Jačišin znížil na 3:2. V 88. min. mohol definitívne rozhodnúť Tropp, avšak z päťky trafil brankára Lukáča.


Góly: 5. Badzík, 15. a 24. Tropp - 34. M. Keresteš, 84. Jačišin, ŽK: Monka - Marchevský, Štefko, pred 200 divákmi rozhodoval Stretavský. SVIT: Marušák - Kaprál, Marhevka, Jabor, Sabo - Fridman, Badzík (78. Jarkuliš), Kostolník, Monka (59. Lelkeš) - Pekarčík (67. Lenďák), Tropp. V. ŠARIŠ: Lukáč - Jačišin, Guži (46. Duda), Ambrózy, V. Keresteš - Kubánka, M. Keresteš, Marchevský, Bandžuch (46. Sedlák) - Jusko (74. Macko), Štefko.

D. Dinda

Svidník - N. Hrušov 2:0 (1:0)

SVIDNÍK. Oba tímy sa nedokázali presadiť aj preto, lebo platili vysokú daň za nepresnosť. Koscelníkov pokus skončil v náručí Klamára a Šafrankova krížna strela letela tesne vedľa brány. Skóre sa prvýkrát menilo v 37. min., keď Horochonič posadil gólový center na hlavu Vyravca. Útočník domácich hral v jednej z hlavných úloh aj po zmene strán. Najskôr dvakrát hlavou minul, no v 57. min. zvýšil sklzom po prihrávke Vaľanyho na 2:0. O minútu minul loptu M. Kočiš a Horňákovi sa otvoril exkluzívny priestor pre korigovanie nepriaznivého stavu, ale sám pred Birošom prestrelil. Vyravec s Luščákom ešte pokúšali strelecké šťastie, no konečná podoba výsledku ostala nezmenená.


Góly: 37. a 57. Vyravec. ŽK: Horochonič - Horňák. Svidník: Biroš - Harakaľ, M. Kočiš, P. Kočiš, Koscelník (78. Peregrim) - Puchír, Šafranko, Horochonič (88. Morjak), Luščák - Čičvara (46. Vaľany), Vyravec. N. Hrušov: Klamár - Duda, Chudina (80. Mamaj), R. Lukáč, L. Lukáč - Komjatý, Palko (90. Mrzej), Mikloš, Horňák - Albičuk, Gromina.

I. Makó

Pekná rozlúčka s domácimi fanúšikmi

SVIDNÍK. FK Drustav Svidník končil jesennú časť pred domácimi divákmi proti TJ Družstevník N. Hrušov a hráči odhodlanie rozlúčiť sa víťazstvom potvrdili dvoma gólmi M. Vyravca, pri ktorých mu asistovali Ľ. Horochonič so striedajúcim E. Vaľanym.

Poučení Svidníčania

Zápasom proti TJ Družstevník Nižný Hrušov sa futbalisti FK Drustav Svidník lúčili v jesennej časti so svojimi fanúšikmi, a preto sa rozhovory v domácej kabíne točili iba okolo víťazstva. Keďže hostia nechceli predať kožu lacno a dianie na trávniku v prvom polčase neplynulo na jednom z vyšších kvalitatívnych stupňov, museli byť zverenci trénera Pavla Piršča trpezliví. Ich prístup im vyniesol ovocie v 37. resp. 57. min., keď sa dvakrát presadil Michal Vyravec. Osud N. Hrušova sa v 58. min. ocitol na pleciach Š. Horňáka, no jeho spálená gólovka predurčila ďalší priebeh, v ktorom sa už nikto ďalším mimoriadnym momentom nezaskvel. "N. Hrušov som si bol pozrieť v Giraltovciach, a preto som hráčov upozorňoval, že nás čaká ťažký zápas. Hostia sa snažili vychádzať zo zabezpečenej obrany do rýchlych kontier s cieľom využívať v koncovke Horňáka, ktorého výkon vo Svidníku spred roka si ešte živo pamätáme. Som rád, že chlapci svoje úlohy zvládli a tento zápas sme doviedli do víťazného konca. Čakajú nás ešte dva zápasy vonku, kde môžeme len prekvapiť, no verím, že táto výhra nám pomôže k lepším výkonom aj na ihriskách súperov," konštatoval tréner FK Drustav Svidník Pavel Piršč.

Memento zabralo

V minulej sezóne si Svidníčania proti N. Hrušovu so skóre 1:7 naozaj neškrtli, pričom do dejín sa zapísal najmä ich prvý vzájomný duel pod Duklou. Svidník najskôr nevyužil výhodu pokutového kopu, a potom od hostí v priebehu záverečnej 20-minútovky inkasoval štvorku. Mementom pre domácich však bolo aj ich vystúpenie pred týždňom v Barci, kde stihli prehrať zápas v priebehu piatich minút. "Pred stretnutím som v kabíne pripomenul aj minuloročný zápas s N. Hrušovom, či naše posledné zaváhanie v Barci s tým, že od hráčov som očakával koncentrovanejší výkon. Dnes sme však v obrane zahrali veľmi dobre, pričom si vážim, že doma sme opäť neinkasovali. Pokiaľ by sme takto dokázali zahrať aj vonku, dýchalo by sa nám lepšie," zdôraznil P. Piršč.

Vydarené striedanie

Proti N. Hrušovu sa tréner FK Drustav Svidník mohol pochváliť vydareným ťahom pri striedaní M. Čičvaru za E. Vaľanyho, ktorý v devätnástich rokoch zbiera prvé skúsenosti a hoci mu všetko v zápase nevyšlo, druhý gól v sieti súpera nesie práve jeho rukopis. Okrem toho viackrát vyzval súperových hráčov k nebezpečným šprintérskym súbojom, a pokiaľ aj niečo pokazil, skúsenejší matadori v drese Svidníka ho nezabudli povzbudiť. "Keďže M. Čičvara sa sťažoval na bolesti v krížoch, musel som ho po prvom polčase vystriedať. Moje rozhodnutie padlo na E. Vaľanyho, ktorého rýchlosť som chcel využiť na rozhýbanie hry po krídlach. Hoci Erik ešte nemá skúseností na rozdávanie, svoju úlohu zvládol a hovorím to nielen preto, že pripravil druhý gól," pochválil svojho zverenca P. Piršč.

Imrich Makó

Tabuľka


1. Lok. Košice 14 10 3 1 29:9 33
2. Moldava B 14 10 3 1 35:16 33
3. Snina 14 8 3 3 30:18 27
4. V. Opátske 14 7 4 3 29:20 25
5. Barca 14 7 3 4 24:17 24
6. Giraltovce 14 6 3 5 16:14 21
7. Svit 14 6 0 8 19:19 18
8. Svidník 14 5 3 6 18:19 18
9. Sabinov 14 5 2 7 22:26 17
10. Krásna 14 5 2 7 15:23 17
11. V. Tatry 14 3 7 4 19:26 16
12. V. Šariš 14 4 2 8 20:26 14
13. Topoľany 14 4 2 8 20:28 14
14. N. Hrušov 14 4 2 8 20:36 14
15. Sp. Podhradie 14 3 4 7 18:27 13
16. Stropkov 14 2 3 9 14:24 9

PROGRAM 15. KOLA


30.10. o 14.00 hod.: V. Opátske - Svit, 31.10.2010 o 14.00 hod.: Lok. Košice - Giraltovce , Snina - Sp. Podhradie, Barca - Moldava „B, N. Hrušov - Krásna, V. Šariš - Svidník, Stropkov - Topoľany , Sabinov - V. Tatry.

NAJLEPŠÍ STRELCI

10 gólov - Lipnický (Lok. Košice)

9 gólov - Š. Pčola (Snina),
8 gólov - Steininger (V. Opátske)
7 gólov - Horňák (N. Hrušov), Palenčár,Sobota (Moldava B), M.Keresteš (V. Šariš), Radačovský (Sabinov),

6 gólov - Pokrivčák (Sp. Podhradie), Šuster (V. Opatske), Gašpar (Barca), Vyravec (Svidník),
Tropp (Svit),
5 gólov - Bandžuch (V. Šariš), Takáč, Grunvaldský (Lok. Košice), M. Vranko( Sabinov), Čepa (Stropkov), M. Lukáč, Bednár (Snina), Uhrín (Giraltovce), Pástor, Valkučák (Barca),

4 góly - Jurko (Moldava B), Ohman (Barca), Dlugoš (Sabinov), Mamaj (N. Hrušov), V. Keresteš (V. Šariš), Cehula, Palguta (V. Tatry), Jambor (Svit), Majoroš, Turczyk (V. Opatske),



3 góly - Hanzel (Moldava B), Ohman (Barca), M. Pčola (Snina), Kandala, Kopka (Topoľany), Krempaský (V. Tatry), Gedeon (Krásna), Vojta (Giraltovce), L. Lukáč (N. Hrušov), Papcún (Snina), Hanzel (Moldava B),

(jb)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»III. liga: V šlágri úroda gólov a strhujúci finiš