Hviezdou internetu je slovenský hokejbalový komentátor

Slováci mali veľkého fanúšika aj v komentátorovi huste.sk aj počas bitky.
Slováci mali veľkého fanúšika aj v komentátorovi huste.sk aj počas bitky. (Autor: TASR)
Michal Trško|26. jún 2011 o 11:25

Bitka v zápase našich hokejbalistov s USA rozohnila aj komentátora internetovej televízie huste.sk.

BRATISLAVA. Hoci naši hokejbalisti prehrali sobotňajší zápas s Českom a budú hrať o tretie miesto, hitom internetu v Čechách sa stal slovenský komentátor nášho predchádzajúceho zápasu. Do zápasu s Českom sa našim darilo a v jednom z predchádzajúcich zápasov v základnej skupine porazili aj reprezentáciu Spojených štátov amerických.

Darilo sa aj komentátorovi internetovej televízie huste.sk, ktorý sa výrazne nechal uniesť počas bitky amerického hokejbalistu s našim Richardom Filipom.

„Srdce slovenského priaznivca búcha opäť trošku silnejšie,“ začal komentátor zápas na imternetovom serveri. Počas Filipovej bitky za rozhodnutého stavu v tom mal jasno.

„Náš hráč jednoznačne víťazí na body. Tak Američania tentoraz dostávajú nakladačku nielen na góly, ale aj v pästnom súboji,“ povzbudzoval komentátor Filipa. „Pretiahol Američanovi dres cez hlavu a naložil mu tam pár skvelých úderov,“ tešil sa komentátor.

Bitka vznikla počas nášho atakovania brankára hostí, ktorého Američania chránili. Komentátor videl vinníka bitky jasne v hráčoch v modrom.

„Nechcel by som byť v koži amerického obrancu, pretože ho teraz hodne štípe nos a brada,“ povedal napríklad komentátor. „Tak čo, chlapče, máš dnes dosť? Môžeš sa ísť osprchovať.“

O pár sekúnd už divákom internetovej televízie vysvetľoval, že sa trošku nechal uniesť. Na video upozornil český server ihned.cz. „Celú situáciu podkreslili vtipné poznámky slovenského televízneho komentátora,“ píše český server.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Hviezdou internetu je slovenský hokejbalový komentátor