Hrbatý s Dentom ešte nikdy nehral, súper hrá štýlom servis-volej

TASR|16. aug 2004 o 20:37

Atény 17. augusta (TASR) - Dvadsaťšesťročný Bratislavčan Dominik Hrbatý (22. v Entry rebríčku ATP), posledný slovenský zástupca slovenského mužského tenisu ...

Atény 17. augusta (TASR) - Dvadsaťšesťročný Bratislavčan Dominik Hrbatý (22. v Entry rebríčku ATP), posledný slovenský zástupca slovenského mužského tenisu v dvojhre olympijského turnaja po postupe do 2. kola olympijského turnaja prezradil poznatky o svojom ďalšom súperovi 23-ročnom Američanovi Taylorovi Dentovi (28. v Entry).

"Tak je to hráč, ktorý hrá servis - volej. Ešte nikdy som s ním nehral. Určite bude nepríjemný," povedal Hrbatý na adresu Američana, s ktorým sa stretne v 2. kole dvojhry mužov. "Uvidíme, aké bude počasie. Určite, keď bude fúkať vietor, tak sa bude zle servovať," tvrdil účastník dvoch olympiád. "A možno ani nebude hrať žiadny servis - volej, lebo keď sa bude zle servovať, bude mať človek veľa returnov pod nohami. Ale určite sa budem musieť pripraviť na to, že budem musieť dobre obhadzovať. Dobre servovať, lebo po druhom servise môže zbehnúť na sieť po returne. Lebo volej je jeho silná zbraň," analyzovala hru svojho súpera slovenská tenisová jednotka. A vzápätí po týchto slovách Hrbatý prezradil aj to, čím by mu prípadne mohol znepríjemňovať život: "Bude ho treba udržať vzadu," dodal 26-ročný rodák z Bratislavy, ktorý doteraz vyhral šesť turnajov ATP v singli, jeho súper ich má na svojom konte o dva menej.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Hrbatý s Dentom ešte nikdy nehral, súper hrá štýlom servis-volej