Hráčky BKM prehrali s Unionom o bod

Sportnet|25. jan 2013 o 00:00

V regionálnej 2. basketbalovej lige žien odohrali druhé kolo odvetnej časti.

BKM Bardejov po prehre v Spišskej Belej sa ani na domácej palubovke netešili, prehrali s Unionom Košice 67:68.

BARDEJOV. Jednobodové víťazstvo si hostky vydolovali v druhej časti hry. Domáce postupne strácali 12 bodov z prvej štvrtiny najmä mnohými nepresnosťami a nízkou úspešnosťou pri streľbe.

Butkovičová i Butkovská síce dokázali držať krok, ale kľúčové bolo premieňanie trestných hodov. Košičanky Töröková s Bodnárovou sa lepšie orientovali pod oboma košmi.

Tri minúty pred koncom Pekárová s Kobulnickou upravili na sľubných 64:61, no Kručovská trojkou naštartovala Union. A. Kuhajdíková ešte znižovala v koncových sekundách na rozdiel bodu s faulom, lenže šestku nepremenila.

Kormidelník BKM Bardejov Ján Mojdis bol nielen z výsledku sklamaný: „Málo trénujeme, mnohé dievčatá sú vysokoškoláčky, prídu podľa možností, tak v piatok. Aj keď sme možno po technickej a taktickej stránke mali na viac, ale tá streľba bola slabá. V koncovke sme viedli, mali sme šancu to zvýšiť, ale dievčatá to nezvládli, stratili loptu, to bol ten zlomový moment.”

Fakty

BKM Bardejov – Union Press Košice 67:68 (37:31)

BKM: Butkovská 15, Butkovičová 14, A. Kuhajdíková 14, Kobulnická 11, Pekárová, Balážová, Šalatová po 4, Szegedyová 3, J. Kuhajdíková, Stachurová.
Najviac za Union: Töröková 18, Bodnárová 16, Kručovská 14, Czizmárová 10. Rozhodovali: Viazanko, Kobulnický pred 140 divákmi. Štvrtiny: 18:6, 19:25, 16:19, 14:18.

šč

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hráčky BKM prehrali s Unionom o bod