Hrabušice sú už prvé

V nedeľu dopoludnia si hrabušickí diváci prišli na svoje. Videli sedem gólov, z toho šesť do siete hostí.
V nedeľu dopoludnia si hrabušickí diváci prišli na svoje. Videli sedem gólov, z toho šesť do siete hostí. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|16. apr 2012 o 00:00

V sobotu Prakovce porazili Poprad-Veľkú, a tak sa Hrabušiciam núkala šanca zamiešať poradie na čele tabuľky.

HRABUŠICE.

Hrabušičania vedomí si dôležitosti súboja začali veľmi opatrne a snažili sa urobiť čo najmenej chýb. Hostia z Margecian hrali vyrovnanú paritu, postupne sa začal roztáčať hrabušický gólový kolotoč, ktorý sa zastavil na obdivuhodnom čísle šesť.

„Dnešný zápas bol z našej strany veľmi kvalitný, myslím, že 6:1 je výsledok, ktorý každé mužstvo oceňuje, aj kvalita futbalu z našej strany bola výborná," uviedol kanonier Lukáš Popadič.

„Hostia hrali len do dvadsiatej minúty vyrovnanú partiu. Potom sme ich zatlačili a prišli prvé góly. Trochu nás prekvapil ich jediný gól, ale tento duel sa hlavne našim divákom musel páčiť. Od začiatku sme si boli vedomí, že po dobrom výsledku sa môžeme vyšvihnúť na čelo tabuľky. Podarilo sa."

Len odohrať

Margecanci plávajú v pokojných stredných vodách tabuľky. Na ich hre bolo vidieť, že v Hrabušiciach sa príliš dopredu hrnúť nebudú a hlavne sa budú snažiť vychádzať zo zabezpečenej obrany. Dlho im to vychádzalo, ale domáci mali svoj deň a s jedlom im rástla chuť.

„Tak v tomto zápase sa ukázalo, aký je rozdiel medzi mužstvom, ktoré chce hrať, a ktoré prišlo len odohrať. Z našej strany treba pogratulovať súperovi k prevedenej hre, ku gólom a atmosfére," sklamane skonštatoval po stretnutí margeciansky kapitán Stanislav Sokolský.

Margecany majú na svojom konte dostačujúci počet 23 bodov. Tabuľkové odstupy sú však minimálne. Stačí zopár nevydarených stretnutí a hneď sa môžu prepadnúť v tabuľke na dolné priečky.

„Jarná časť sa v podstate začala. Odohrali sme prvé dve kolá. Pred nami sú dôležitejšie stretnutia. V tých už treba bodovať, ale keď zopakujeme taký výkon ako v Hrabušiciach, tak hlavne zvonku nebudeme nosiť body," dodal Stanislav Sokolský.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Hrabušice sú už prvé