Hokejisti Slovana odohrajú vo Švajčiarsku tri zápasy

Hráči Slovana sa tešia z gólu proti Chabarovsku.
Hráči Slovana sa tešia z gólu proti Chabarovsku. (Autor: TASR)
SITA|11. aug 2014 o 14:19

Po návrate zo Švajčiarska bude pokračovať domáca príprava Slovana a ďalšie tri prípravné súboje. Do KHL vstúpi 4. septembra doma proti Záhrebu.

BRATISLAVA. Hokejisti Slovana Bratislava po tréningoch v domácom prostredí a štyroch prípravných dueloch na Slovensku a v Česku odcestovali na sústredenie do Švajčiarska.

Zverenci trénera Rostislava Čadu počas pobytu odohrajú aj tri zápasy - dva proti iným klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a jeden proti miestnemu účastníkovi NLA.

Vo štvrtok 14. augusta privíta mesto Bellinzona duel medzi belasými a Viťazom Podoľsk, o dva dni neskôr nastúpi Slovan v Lugane proti domácemu HC a v nedeľu 17. augusta si bratislavské družstvo zmeria sily so slávnym CSKA Moskva v Herisau.

"Všetko sú to kvalitné mužstvá, takže to bude pre nás dobrá skúška a každý sa na to teší. Všetci si uvedomujeme, že do začiatku nového ročníka už nie je ďaleko a ja verím, že sa na ligovú fázu pripravíme čo najlepšie," povedal kapitán mužstva Milan Bartovič pre oficiálny klubový web.

Po návrate zo Švajčiarska bude pokračovať domáca príprava Slovana s ďalšími troma súbojmi - v Brezne proti Banskej Bystrici, v Brne proti miestnej Komete a generálkou na novú sezónu v KHL bude domáce stretnutie s Vítkovicami vo štvrtok 28. augusta.

Premiéru v novom ročníku nadnárodnej súťaži absolvujú Bratislavčania o týždeň neskôr vo štvrtok 4. septembra pred vlastnými fanúšikmi proti chorvátskemu Medveščaku Záhreb.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Hokejisti Slovana odohrajú vo Švajčiarsku tri zápasy