Vyzeralo to na debakel. Sedemnástka napokon prehrala s USA len o dva góly

Slovensko 17 prehralo s rovesníkmi z USA 3:5.
Slovensko 17 prehralo s rovesníkmi z USA 3:5. (Autor: Hockey Slovakia)
TASR|4. aug 2023 o 22:45

V 4. minúte prehrávala 0:3.

Turnaj piatich krajín

Slovensko – USA 3:5 (0:4, 2:0, 1:1)

Góly: 28. Tomka (Mišák, V. Dravecký ml.), 31. V. Dravecký ml. (Čunderlík), 52. Straka (Mišiak) – 2. Fiddler, 2. Spehar (Simpson), 4. Jette, 13. Spehar (Klaers, Dennis), 46. Kevan (Murphy, Spehar).

Rozhodovali: Ondráček – Jurak, Svoboda (všetci ČR)

Vylúčení: 5:7 na 2 min, navyše Simpson (USA) na 5+DKZ, presilovky: 3:2, oslabenia: 0:0,

Diváci: 113

Zostava SR 17: Prádel – Vajko, V. Dravecký ml., Rusznyák, Tkáč, Kršák, Čapoš, Kohút, Goljer – Mišák, Čunderlík, Tomka, Balko, Straka, A. Nemec, Mišiak, Saloň, Baláž, Habla, Lacko, Plančár

CHOMUTOV. Slovenská hokejová reprezentácia do 17 rokov neuspela vo svojom úvodnom vystúpení na Turnaji piatich krajín v Chomutove.

S revesníkmi z USA prehrali 3:5. Zverenci Ivana Králika odohrajú druhý duel na podujatí v sobotu o 15.00 h proti Švajčiarom.

Hlas po zápase:

/zdroj: hockeyslovakia.sk/

Ivan Králik, tréner SR 17: "Nezachytili sme úvod zápasu. Bohužiaľ, komplikovali sme si to zlými rozhodnutiami a Američania trestali naše chyby. Hráčom však patrí rešpekt za to, ako sa dokázali vrátiť späť do zápasu za stavu 0:4 a od druhej tretiny hrali so súperom vyrovnaný hokej.

Dokázali sme držať puk na hokejkách a okrem gólových situácií sme si v nich vytvorili ďalšie príležitosti na skórovanie. Škoda, že sme ich nepremenili."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Vyzeralo to na debakel. Sedemnástka napokon prehrala s USA len o dva góly