Neverte fámam z internetu. Robil som hlúposti, ale tie časy sú dávno za mnou, bráni sa Réway

Martin Réway v drese Spišskej Novej Vsi.
Martin Réway v drese Spišskej Novej Vsi. (Autor: TASR)
Sportnet|18. apr 2023 o 16:55

Martin Réway sa dlhodobo snaží o napravenie svojej povesti.

BRATISLAVA. Martin Réway sa na sociálnej sieti vyjadril k reprezentačnej nominácii na majstrovstvá sveta v hokeji, kde pozvánku nedostal.

"Len pre info, ja nie som nahnevaný na nomináciu. Chlapcom som vždy držal palce, či som hral alebo nie. Verím, že to máme všetci rovnaké," povedal.

K jeho ne-nominácii sa počas reprezentačného zrazu stručne a jasne vyjadril asistent trénera Peter Frühauf: "Každý reprezentant je nositeľom nejakého kódexu, je vzorom pre mládež. Tým som povedal všetko."

Bronzového medailistu Tipos extraligy nahnevali fámy, ktoré kolujú okolo jeho osoby. Údajne sa šírilo, že Réwaya videli v Spišskej Novej Vsi nad ránom s drogami, či alkoholom.

"Nič z toho nie je pravda a to, že to niekto počul, neznamená automaticky, že je to aj pravda. Človek sa snaží meniť svoju povesť niekoľko rokov a potom príde nejaký expert, čo ma v živote nevidel a povie, aký som človek, aký som spoluhráč v kabíne. S tým mám problém."

Príspevok na Instagrame Martina Réwaya.
Príspevok na Instagrame Martina Réwaya.

"Pokiaľ tu niekto z vás má moje fotky s nejakou drogou alebo alkoholom, kto vie s čím všetkým, prosím, môj insta máte, a len do toho, pošlite a ja prisahám, že to zverejním," vyzýval Réway na sociálnej sieti.

Dvadsaťosemročného hokejistu nahnevalo, že mnohí si mysleli, že majú o ňom pravdu a veci "skrášlili o nejaký ten dezertík".

Útočník priznal, že v minulosti robil "hlúposti", ale tieto časy sú už podľa jeho slov za ním. Je podľa neho hanba, že aj keď robí čokoľvek, ľudia si vždy domyslia svoje.

Hviezda ligy ale nezabudla poďakovať za správy tým, ktorí "majú rozum".

Martin Réway odohral úspešnú sezónu za Spišskú Novú Ves, kde mal v 26 zápasoch 25 bodov. Tímu pomohol dosiahnuť historický úspech. V play-off Spišiaci postúpili až do semifinále, kde podľahli Zvolenu 3:4 v dramatickej sérii.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Neverte fámam z internetu. Robil som hlúposti, ale tie časy sú dávno za mnou, bráni sa Réway