Na šokujúcu prehru Prešova reagoval generálny sponzor: Neprijateľné, zarážajúce

Ernest Bokroš na striedačke prešovského tímu.
Ernest Bokroš na striedačke prešovského tímu. (Autor: TASR - Milan Kapusta)
Patrik Fotta|24. okt 2022 o 17:20

Podľa Bokroša išlo o prepadák.

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ. Po prvej tretine by si na ich víťazstvo nestavil zrejme ani najväčší fanúšik.

Viacero divákov odišlo z tribún a na druhú tretinu sa už ani nevrátili. Pri pohľade na konečný výsledok zrejme neverili vlastným očiam.

Hokejistom Liptovského Mikuláša sa podaril nevídaný obrat. Po úvodnej tretine zápasu s Prešovom prehrávali na domácom ľade už 0:5.

"Čo by som odkázal ľuďom, ktorí odišli po prvej tretine? Asi nám to pomohlo, pretože ostali len tí pozitívni, ktorí nás hnali. Všetkým, ktorí zostali do konca, som vďačný," povedal útočník Liptákov Peter Novajovský.

Bokroš: Bol to prepadák

Famózny obrat domácich dokonal Fín Hannu Kuru. Mikuláš vyhral 6:5 po predĺžení.

"Na Slovensku som žiadny podobný zápas v kariére nezažil. Na celý tím som nesmierne pyšný. Po prvej tretine sme si povedali, že bordel, ktorý sme predviedli na ľade musíme hodiť za hlavu," skonštatoval Novajovský, ktorý priznal, že zápas si zapamätá do konca života.

Podobne na tom budú aj Prešovčania, hoci tí by na stretnutie najradšej zabudli. Kritikou nešetril ani prešovský tréner Ernest Bokroš.

"Mojím zverencom som povedal, že sú iba dve možnosti, akými sa môže súper dostať naspäť do hry. Tou prvou boli presilové hry. Bohužiaľ, za šesť minút sme boli dvakrát na trestnej lavici a súper dal dva góly. To ich nakoplo. Z našej strany to bol prepadák," zhodnotil Bokroš.

Za výsledky je zodpovedný tréner

Výsledok zápasu niesli veľmi ťažko aj prešovskí fanúšikovia. Na sociálnych sieťach reagovali najčastejšie slovami hanba, či blamáž a spomínali bojkot. Zareagoval dokonca aj generálny sponzor hokejistov Prešova.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Na šokujúcu prehru Prešova reagoval generálny sponzor: Neprijateľné, zarážajúce