Nepáči sa mu to. Ak pôjde o titul McGregor, Gaethje to UFC poriadne ukáže

Justin Gaethje.
Justin Gaethje. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|20. dec 2021 o 21:10 (aktualizované 20. dec 2021 o 21:11)

Elitný bojovník si vo vyjadrení o svojom rivalovi servítku pred ústa nedával.

DENVER. Obrovská popularita irskej hviezdy menom Conor McGregor neutícha ani potom, čo sa prehral dva zápasy po sebe. A čo viac, hoci je momentálne v rebríčku ľahkej divízie UFC na deviatom mieste, mohol by zápasiť o titul.

Aspoň tak vidí v súčasnosti vidí ideálny scénar návratu po vážnom zranení bývalý šampión perovej a ľahkej váhy.

McGregor si minulý týždeň vyzval šampióna divízie Charlesa Oliveiru, ktorý pripomenul, že hoci si to v tejto chvíli Ír po športovej stránke nezaslúži, kvôli popularite a potenciálnemu finančnému zisku zo zápasu by si s ním stret neodmietol.

Ak to McGregorovi dovolia, poriadne ho tým naštvú

Práve informácia, že by sa McGregor mohol dostať k šanci zabojovať o opasok vo váhe, kde za päť rokov nevyhral ani jeden duel poriadne naštvala jednotku rebríčka ľahkej divízie Justina Gaethjeho.

Ako by reagoval Gaethje, ak by americká organizácia pred ním upredstnotila McGregora?

„Naštvali by ma a patrične by som im to dal najavo. McGregor je mimo. V ľahkej divízii nevyhral zápas od roku 2016, naopak ja som prvý v rebríčku. Som jednotka. Celý môj život som pre toto drel, je to fakt úžasný pocit.

Čo bude ďalšie? Titulový zápas. Ak to tak nebude, spálim to všetko, budem poriadne naštvaný. Neviem čo mám na to povedať,“ uviedol elitný bojovník.

Riešenie situácie vidí zverenec svetovo známeho trénera Trevora Wittmana jasne. O titul by mala rozhodovať zápasnícka kvalita.

Podľa Gaethjeho sa McGregor postupom času čím ďalej, tým viac, vzdiaľuje od reality.

„Samozrejme, že by som mu nedovolil ísť o titul. Neprešiel si tým, nemá víťazstvá. Nepokazí to všetko, čo tu my ostatní zápasníci budujeme.

Beneil Dariush, Islam Makhachev, títo chlapci drú, nie McGregor. Tak ako si to predstavuje on, takto to nefunguje. Stáva sa len čoraz viac bláznivejším,“ povedal rodák zo Staffordu v Arizone.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nepáči sa mu to. Ak pôjde o titul McGregor, Gaethje to UFC poriadne ukáže