Gáborík si nezahrá dva až tri týždne, zranil sa aj kapitán Drury

TASR|16. okt 2010 o 16:45

Tím zámorskej hokejovej NHL New York Rangers sa po piatkovom zápase proti Torontu bude musieť zaobísť bez dvoch kľúčových hráčov.

NEW YORK.

Slovenský rýchlik Marian Gáborík po narazení zozadu od útočníka hostí Colbyho Armstronga utrpel zranenie ramena a bude chýbať dva až tri týždne. Chris Drury si v druhej tretine pri kolízii so spoluhráčom Michalom Rozsívalom zlomil ten istý prst, pre ktorý nehral štyri týždne, a na ľade sa neobjaví ďalších šesť týždňov.

"Bol to zákrok zozadu a nie je žiadne tajomstvo, že sa to stalo preto, že išlo práve o Gabbyho. Ale postaráme sa o to, keď príde ten správny čas," uviedol útočník jazdcov Ryan Callahan po dramatickom zápase, v ktorom New York stiahol dvojgólové manko a po predĺžení zvíťazil 4:3.

Rangers a Maple Leafs sa v nasledujúcich dvoch týždňoch stretnú spolu ešte dvakrát - 21. októbra v Toronte a 30. opäť v Madison Square Garden.

"Keď sme prišli o dvoch hráčov, snažili sme sa zomknúť. Som rád, že chlapci ukázali svoju silu a odolnosť," povedal tréner Rangers John Tortorella, ktorý očakáva, že v pondelňajšom zápase proti Coloradu už môže počítať s centrom Erikom Christensenom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Gáborík si nezahrá dva až tri týždne, zranil sa aj kapitán Drury