Futbal – príprava v skratke

Jarná časť. V Rož. Bystrom by radi na jar napravili zlú jeseň.
Jarná časť. V Rož. Bystrom by radi na jar napravili zlú jeseň. (Autor: pp)
Sportnet|24. feb 2015 o 00:00

Domáci FK Tisovec sa ospravedlnil pre chorobu hráčov.

V sobotu 21. februára mali futbalisti áčka SP MFK Rožňava odohrať v Tisovci v poradí štvrtý prípravný zápas. Ako sa už stalo zvykom v tejto zimnej príprave, zápas sa nekonal.

ROŽŇAVA, ROŽ. BYSTRÉ. Nasledujúci zápas majú Rožňavčania naplánovaný na sobotu 28. februára a na umelej tráve v Moldave n/B sa stretnú s Haniskou.

Rovnako v sobotu 28. februára sa žiacke mužstvo roč. narodenia 2008 zúčastní na halovom turnaji v Lučenci.

V nedeľu 22. februára sa prípravkári U8 a mladší SP MFK Rožňava zúčastnili medzinárodného halového turnaja vo futbale v maďarskom Putnoku.

V silnej konkurencii skončili na štvrtom mieste. V skupine zdolali KBSC FC 1:0 (gól A. Kristof), Ózd FC 1:0 (gól A. K. Bek). S Hatvanom prehrali 0:1. V súboji o postup do finále podľahli mužstvu Tiszaujváros 0:3 a následne v súboji o tretie miesto prehrali s MŠK Rimavská Sobota 0:3.

Rožňavské Bystré

Futbalisti Baníka majú za sebou nepríliš dobrú jeseň a zimujú na trinástej priečke. Na výsledkoch sa určite podpísal aj odchod trénera Ľ. Galla.

V odvete však v klube veria na lepšie časy a pomôcť tomu má aj nový tréner M. Leng. V marci majú naplánované odohrať štyri prípravné zápasy, s Revúčkou (1. marca), s Vlachovom (8. marca), s Jelšavou (15. marca) a Pačou (22. marca).

Fakty

Kazinczbarczika – Gemerská Hôrka 4:5 (3:3)

góly za Gemerskú Hôrku R. Ferdinand 2 (1 z 11 m), D. Bodnár, Š. Bodnár, Tóth.

Gemerská Hôrka: K. Molnár – Lörinc, Tóth, Demjén, Jonáš, Ištók, Lippai, Š. Bodnár, D. Bodnár, R. Ferdinand, L. P. Bacso, striedali Vrškoví a Szkokan.

Gemerská Poloma – Drnava 5:1 (3:1)

G: Ján Rochl 2, Dorčák 2. Mil. Gallo – R. Kovács.

Gemerská Poloma: Jak. Rochl, Hatvaník, Remiáš, Lipták, Benedik, Ján Rochl, Mil Gallo, P. Boroš, Z. Greško, Dorčák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Futbal – príprava v skratke