DAC možno na chvíľu uveril, že je majster. Kalmárov gól pošteklil súpera

Futbalista Slovana Aleksandar Čavrič (vpravo) a hráč Dunajskej Stredy Mateus Brunetti bojujú o loptu v zápase Slovan - DAC
Futbalista Slovana Aleksandar Čavrič (vpravo) a hráč Dunajskej Stredy Mateus Brunetti bojujú o loptu v zápase Slovan - DAC (Autor: Tlačová agentúra SR)
Titanilla Bőd|9. apr 2023 o 22:40

Podľa Mikuláša Radványiho DAC pôsobil na Tehelnom poli ako zrelý tím.

BRATISLAVA. Záver našej najvyššej súťaže už dávno nebol taký napínavý. Úradujúci majster Slovan Bratislava zdolal Dunajskú Stredu na Tehelnom poli 2:1 a znížil tak náskok lídra na čele tabuľky na tri body.

V šlágri kola sa ujali vedenia hostia z Dunajskej Stredy gólom Zsolta Kalmára, na ktorý však rýchlo prišla odpoveď v podobe presných zásahov Aleksandara Čavriča a Malika Abubakariho.

Stretnutie pre Sportnet hodnotil bývalý dlhoročný hráč a tréner DAC Dunajská Streda a súčasný kouč druholigového KFC Komárno MIKULÁŠ RADVÁNYI.

DAC išiel na Tehelnom poli do vedenia, no paradoxne akoby gól Zsolta Kalmára pomohol viac Slovanu. Dovtedy sa zdalo, že možno nepadne gól za celých deväťdesiat minút. Ako ste to vnímali?

Je možné, že ten gól trochu pošteklil súpera. Po ňom mal Slovan päťminútovku, keď hral naozaj dobre, dal dva krásne góly a v tomto úseku zápasu prevýšil DAC. Vďaka tomu domáci zvíťazili. Ak sa pozriem na zápas celkovo, podľa mňa mal DAC väčšie šance a hral to, čo potreboval.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»DAC možno na chvíľu uveril, že je majster. Kalmárov gól pošteklil súpera