Konkurencia pre Dúbravku? Newcastle sa údajne zaujíma o brankára Barcelony

Nemecký brankár Marc-Andre ter Stegen zasahuje.
Nemecký brankár Marc-Andre ter Stegen zasahuje. (Autor: TASR/AP)
TASR|5. nov 2021 o 12:55

Ponúka 55 miliónov eur.

MADRID. Anglický futbalový klub Newcastle United má údajne záujem o nemeckého brankára Marca-Andrého ter Stegena z FC Barcelona.

Podľa španielskeho periodika El Nacional sú noví majitelia United ochotní zaplatiť Kataláncom za 29-ročného brankára 55 miliónov eur.

El Nacional informáciu nezdrojoval, podľa agentúry DPA sa k nej do piatkového poludnia nevyjadrili kluby a ani samotný ter Stegen.

V Newcastle pôsobí slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka, ktorý sa po zotavení zo zranenia už objavil v nominácii SR na záver kvalifikácie MS 2022.

Barcelona je vo finančnej kríze a podľa periodika by privítala milióny do klubovej kasy. Podľa DPA sa však ter Stegen dávnejšie vyjadril, že ak by aj odišiel z Barcelony, preferoval by však návrat do Nemecka.

Newcastle sa v tabuľke Premier League krčí na predposlednom 19. mieste. Po desiatich kolách nemá na konte ani jedno víťazstvo a len štyri body.

V októbri noví majitelia ukončili zmluvu so skúseným trénerom Steveom Bruceom a teraz intenzívne hľadajú jeho riadneho nástupcu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Konkurencia pre Dúbravku? Newcastle sa údajne zaujíma o brankára Barcelony