Bolo to ako v matrixe, hovorí Novotný o výstavnom knokaute Fodora

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|20. jún 2021 o 15:01 (aktualizované 20. jún 2021 o 15:01)

Zanechal dobrý dojem.

BRNO. Duel slovenského zápasníka Františka Fodora (9-5 MMA) na turnaji Oktagon 25 možno opísať ako "dokonalú búrku". 

V zápase proti Tomášovi "Fidžimu" Fialovi predviedol rodák z Nových Zámkov bezchybný výkon, ktorý už po troch minútach korunoval výstavným knokautom.

Súperovi nedovolil vôbec nič, pričom už od úvodu ukazoval uvoľnenosť v postoji spojenú s veľkým prehľadom v úderových kombináciách.

„To čo predviedol bolo ako v matrixe, Fidžiho nepustil do zápasu. Ľahký na nohách, s rukami dole, všetko trafil,“ nešetril slovami chvály na tlačovej konferencii po turnaji jeden z promotérov Oktagonu Ondřej Novotný.

Fodor bol po zásluhe ocenený bonusom večera.

Podobne ako v poslednom zápase s Azizom Dauliatovom vo februári minulého roka, aj tentokrát rozhodol ukážkovo prevedený hák z prednej ruky. Pre zástupcu bratislavského klubu OFA išlo už o jeho tretie víťazstvo v rade, pričom všetky ukončil knokautom.

Bojovník, ktorý bol v očiach mnohých fanúšikov po účinkovaní v prvej Oktagon výzve neprávom prehliadaný, rázom dostáva zaslúženú pozornosť a postupne šplhá na najvyššie priečky ľahkej divízie domácej organizácie.

31-ročný bojovník ostáva napriek veľkému víťazstvu verný svojej povahe, keď po súboji nikoho nevyzýval a pri otázke ohľadom potenciálneho súpera úsmevne zakontroval.

Oliver Fodor je meno, ktoré ma zaujíma - je to môj syn, takže o neho sa zaujímam. Ďalej v tomto roku by som chcel zdolávať výzvy, ktoré budú predo mňa postavené. Nič špeciálne, len víťaziť,“ dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Bolo to ako v matrixe, hovorí Novotný o výstavnom knokaute Fodora