Fetisov a šéf Štátnej dumy si prehliadli Slovnaft arénu

Predseda Štátnej dumy Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie Sergej J. Naryškin (vľavo) a prezident CSKA Moskva Vjačeslav Fetisov.
Predseda Štátnej dumy Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie Sergej J. Naryškin (vľavo) a prezident CSKA Moskva Vjačeslav Fetisov. (Autor: SITA/AP)
SITA|28. aug 2013 o 18:02

Hráčsku kabínu zastupovali na stretnutí Milan Bartovič s Romanom Kukumbergom a prítomný bol aj tréner reprezentácie Vladimír Vůjtek.

BRATISLAVA. Hlavní predstavitelia HC Slovan Bratislava v stredu privítali v Slovnaft aréne jedného z najlepších obrancov histórie Viačeslava Fetisova ako zástupcu Prímorského kraja v hornej komore ruského parlamentu.

Do Bratislavy zavítal spolu s predsedom Štátnej dumy Federálneho zhromaždenia Ruskej federácie Sergejom Naryškinom a ďalšími politickými predstaviteľmi Ruska.

Za HC Slovan privítala delegáciu slovenské hokejová legenda Jozef Golonka. Z domáceho klubu nechýbali prezident Juraj Široký st., viceprezident Juraj Široký ml., generálny manažér Maroš Krajči či výkonný riaditeľ pre KHL Alexej Jaškin.

Hráčsku kabínu zastupovali Milan Bartovič s Romanom Kukumbergom a prítomný bol aj tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Vůjtek.

"Som veľkým fanúšikom hokeja, a preto som si pri návšteve Bratislavy nemohol nechať ujsť príležitosť prísť aj sem," povedal v príhovore Sergej Naryškin.

Naryškina veľmi zaujímal názor súčasných hokejistov na klady aj zápory nadnárodnej KHL.

Ruská delegácia sa vo štvrtok presunie do Banskej Bystrice, kde si Rusi so Slovákmi pripomenú 69. výročie vypuknutia Slovenského národného povstania počas druhej svetovej vojny.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Fetisov a šéf Štátnej dumy si prehliadli Slovnaft arénu