Dnes rozlúčka winLandu

Tréner winLandu Pavol Jano dnes očakáva ťažký zápas.
Tréner winLandu Pavol Jano dnes očakáva ťažký zápas. (Autor: sita)
Sportnet|18. máj 2012 o 00:00

V poslednom stretnutí sezóny hostia Michalovčania v odvetnom súboji o 5. miesto ŠKP Bratislava.



MICHALOVCE. Extraligového nováčika HC winLand Michalovce čaká dnes od 18.30 hod. záverečný duel tejto sezóny. Ukončia ju domácim súbojom proti bratislavskému ŠKP, s ktorým odohrajú odvetný duel o piatu priečku.

Rozdiel mohol byť vyšší

V úvodnom meraní síl o piate miesto sa v hlavnom meste zrodilo víťazstvo Zemplínčanov 31:30 (17:14). V dramatickom zápase rozhodli hostia o svojom triumfe v úplnom závere. „Nebyť toľkých zahodených šancí a technických chýb, bolo by naše víťazstvo ešte vyššie. Napríklad Sadovij mal v zápase jeden úsek, v ktorom zo šiestich striel nezaznamenal ani jeden gól. Pripravovali sme sa hlavne na Pupíka, Volenticsa či Kucharíka, no až deväť gólov nám strelil pivot Slaninka,“ vrátil sa k predchádzajúcemu duelu tréner HC winLand Pavol Jano, ktorý mal v Bratislave k dispozícii iba 10 hráčov do poľa, z ktorých však Kollár ani Kocák do hry nezasiahli.

Očakáva ťažký duel

Nováčik najvyššej súťaže chce v dnešnej odvete potvrdiť víťazstvo z vonku. „Očakávam ťažký zápas, ŠKP nemá čo stratiť, určite sa pobije o dobrý výsledok a nepredá kožu lacno. Situácia v našom kádri nie je najlepšia, v Bratislave sa zranil Čorej. Na lavičke tak dnes bude pripravený zasiahnuť do hry aj krídelník Vladimír Regenda,“ prezradil P. Jano, ktorému budú pre zranenia okrem Čoreja chýbať aj Géci a Tybulevič.

Nešťastný žreb

Na predchádzajúce domáce vystúpenie Michaloviec s Topoľčanmi bolo zvedavých iba okolo 200 divákov, čo bola jednoznačne najnižšia návšteva v tomto ročníku. Podľa kormidelníka winLandu zavinilo takýto divácky nezáujem aj nešťastné vyžrebovanie súťaže. „Celý ročník bol rozkúskovaný. Raz sme hrali v stredu, potom zase v piatok, následne bola dvojtýždňová prestávka. Ľudia mnohokrát ani nevedeli, kedy vlastne hráme. To ich odrádzalo. Verím však, že na dnešnú rozlúčku príde aspoň 500 divákov,“ povedal na záver michalovský lodivod P. Jano.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Dnes rozlúčka winLandu