Disciplinárka začala riešiť ovplyvňovanie zápasov, koná proti jedenástim hráčom a jednému trénerovi

Vpravo prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik a vľavo manažér integrity futbalu Peter Dedík počas tlačovej konferencie k manipulácii zápasov v slovenských ligových súťažiach.
Vpravo prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik a vľavo manažér integrity futbalu Peter Dedík počas tlačovej konferencie k manipulácii zápasov v slovenských ligových súťažiach. (Autor: TASR)
SITA|29. jún 2018 o 22:12

Uložili im predbežné ochranné opatrenie.

BRATISLAVA. Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) na základe podnetu Oddelenia integrity SFZ začala disciplinárne konanie vo veci ovplyvňovania priebehu a výsledku stretnutí republikových súťaží SFZ voči hráčom

Lukášovi Mravcovi, Petrovi Kosovi, Matejovi Vargicovi, Petrovi Petránovi, Marekovi Prošovskému, Michalovi Pintérovi, Richardovi Novákovi, Ladislavovi Šostákovi, Michalovi Hamuľakovi, Vladimírovi Stašovi, Vladimírovi Andraščíkovi a trénerovi Jozefovi Kukulskému.

Členovia DK SFZ menovaným uložili predbežné ochranné opatrenie, spočívajúce v pozastavení výkonu športu od 25. júna 2018, až do rozhodnutia disciplinárnej komisie.

Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.

V prípade spomenutých 11 futbalistov a kouča Kukulského je tu podozrenie z manipulácie zápasov, ktoré sa objavili v šiestich zápasoch najvyššej a druhej najvyššej slovenskej súťaže v ostatných troch sezónach.

Pozrite si najlepšie momentky z tlačovej konferencie k manipulácii zápasov: fotogaléria

29.6.2018

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Disciplinárka začala riešiť ovplyvňovanie zápasov, koná proti jedenástim hráčom a jednému trénerovi