Chemesákom sa vydaril vstup do play-off

Chemesáci začali play-off hladkým víťazstvom.
Chemesáci začali play-off hladkým víťazstvom. (Autor: Marián Škuba)
Sportnet|9. mar 2012 o 00:00

Jednostranná humenská záležitosť, Prešovčania až príliš trpeli absenciou univerzála Tholta.



HUMENNÉ. Až príliš jednoznačne dopadol prvý zápas štvrťfinále volejbalovej extraligy mužov na humenskej palubovke.

Celok z centra Šariša sa vyhláseniami v závere základnej časti chystal chemesákov potrápiť, ale nútený odchod Tholta späť do Svidníka znamenal pre trénera Šalatu škrt cez rozpočet.

Dianie na palubovke tak žiadnu drámu neprinieslo, humenskí volejbalisti vyhrali hladko 3:0 a ujali sa v sérii hranej na tri víťazstvá vedenia.

Naposledy si títo súperi zmerali sily vo finále extraligy sezóny 2009/2010, pričom chemesáci získali svoj druhý titul štyrmi víťazstvami v rade.

Tento moment herného prejavu akoby pokračoval, lebo na palubovke opäť jasne kraľovali Humenčania. Tréner Chudík však hneď po zápase chladil rozjarenú náladu v domácich radoch, lebo play-off sa iba začalo.

Prešovu chýbal Tholt

Logicky veľmi do reči nebolo Ľuboslavovi Šalatovi, prešovskému kormidelníkovi, ktorý je humenským rodákom.

„Na play-off s Humenným sme sa tešili, chlapci boli správne namotivovaní, avšak odchod Petra Tholta nám skrížil plány. Bez univerzála sa hrať volejbal nedá, skúšali sme rôzne variácie, no videli ste, ako to dopadlo. Domáci nemuseli vynaložiť veľa úsilia na víťazstvo, no je to prvý zápas a my vopred zbrane neskladáme,“ konštatoval.

Je tu Final four

Dnes a zajtra... Po oba dni zažije mesto Humenné volejbalový sviatok, keďže klub organizuje finálový turnaj Stredoeurópskej ligy. Tímy ACH Volley Ljubljana, Hypo Tirol Innsbruck a OK Marina Kaštela sú už v dejisku Final four, volejbalová šou sa na humenskej palubovke môže začať.

Dnes o 16.30 hod. zápasom Ljubljana - Kaštela, večer od 19.00 hod. Innsbruck - Chemes Humenné. Záujem z diváckej strany je veľký, lístky sa rýchlo míňajú.

Podľa našich informácií voľných miest v hľadisku je už máličko, je predpoklad, že po oba dni bude vypredané.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Chemesákom sa vydaril vstup do play-off